2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046119 بازدید | 684499 پست
چند نفر ديگه هم زير نظر دكتر افلاطونيان بودن كه ميگفتن دير اومده  چرا اين دكتراي معروف خودشون ...

نمیدونم براشون مهم نیست اصلا

با دیدن برنامه های صدا و سیما فهمیدم کرونا یکی از ویتامین های لازم بدن  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم هرجور که راحتی همونو انجام بده  اگه دوست داری اصلا اسم چله نیار  فقط ب این نیت بار ...

اهااا باشه پس می خونم ولی چله نمیگم یهو به گردنم بمونه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام دخترا  دلم براتون تنگ شده ، خیلی حالم خرابه از تهوع دیونه شدم😰  بچه ها یه سوال قرص ...

من تا هفته ۹ روزی ۳ تا داشتم، بعدش کم‌کم تعدادش کم و قطع شد.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
بچه‌ها دلگیرم ولی دارم کم کم ایمان میارم کار خدا بی دلیل نیست من کم آوردم میخوام از همسرم جدابشم راس ...

گلم من جای شما نیستم که تصمیم بگیرم اما خودم که مشکل از همسرم هست حتی از اینکه پیش خانوادم از شوهرم بد بگم وبگم مشکل داره  وناله کنم میترسم ...احساس میکنم این یک امتحان هست چون دست شوهرم که نبوده اگر دست اون بود دنیا میذاشت زیر پام ....احساس میکنم خدا انتقام میگیره ..احساس میکنم اگر بد شوهرمو بگم خدا همون لحظه خودمو مشکلدارمیکنه ....من معتقد هستم اگر تقدیر من اینه که یک زمانی مادر بشم با همین شوهرم مادر میشم واگرم قرار باشه مادر نشم جدا هم بشم مادر نمیشم .......البته میدونم حییییییلللیی سخته انتظار ....حتما خوندید که گفتم من هم خودم همسرم مشکل دار هم همسر خواهرم ....همیشه مامانم قبلنا...قبل از ازدواج من از دومادمون یکم بد میگفت ودلش میخاست خواهرم بخاطر بچه جدا بشه ....بعد که من ازدواج کردم دید همسر منم مشکل داره همیشه یار حرفای خودش میفته میگه ایقد گفتم خواهرت جدا بشه خدا ناراحت شد تو هم ایجور شدی دیگه فهمید که فقط دست خداست .....ببخشید طولانی شد ...ایشالا بهترینها براتون رقم بخوره گلم

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
چه عواملی میتونه باعث منفی شدن بشه؟؟.گرید جنینا هم آ و بی بوده.ولی منفی شدم ...

متأسفانه شانس مثبت شدن هربار ۴۰ درصد هست.

من ۳ بار منفی شدم بدون هیچ دلیلی با جنینهای گرید a. مشکل ایمنی و انعقادی ندارم، رحم هم سالم هست.

اره  ولی  قوربون خدا برم   الن  شوهرتم  مشکل داره اخه.. اینا همه  تقدر ...

عزیزم اصلاً نگران هیسترو و کورتاژ نباش. من انجام دادم، خیلی راحته. اونقدری که فکر میکنی رحم رو دستکاری نمیکنن که بخواد مشکلی براش پیش بیاد یا ضعیف بشه. یه نمونه کوچیک از جداره رحم میگیرن و میدن برای آزمایش.

اون دیگه کیه  متخصص لاپرا  تهران کیه  🤣🤣  یه اونجام  بریم  ای خدااا

تهرانو نمیدونم من همدان میرم دکتر خودم که باهاش میکرو کردم فوق تخصص لاپارا داره متخصص زنان و نازایی ام هست

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

دوستان وثتی ازمایش بتا رو دادیم اگر مثبت+++شد فرداش باید بریم دکتر حتما...اخه من نمیدونم روز بعدش یعنی ۴ برج بشه باید امپولمو بزنم یا نه قرصای استرادیول و بخورم یانه..از طرفی میترسم جواب ازمایشمو دیر بدن دستم پژوهشکده ی رویان دکتراش برن یا بسته بشه بعدظهر😥😥😥نمیدونم چیکار کنم

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
اره  حتما.. خاب بلاست نکن  من نکردم  ۸ تا تخمک بود ۳ تاشد  که گزاشتو سقط شد.. &n ...

دکترم گیر داده به بلاست، میگه جنینی که بلاست نشه به درد نمیخوره، بعد جالبش اینجاست جنینامو که میذارن بلاست بشن خب نمیشن بعد همونجور ضعیف انتقال میدن آخرشم منفی، من موندم اگه به درد نمیخوره پس چرا انتقال میده😐😐😐 الان 6تا دیگه دارم ولی امیدی بهشون ندارم راستش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
متخصص لاپرا همون فوق تخصص زنان که لاپرا هم میکنن منظورتونه؟

بله عزیزم همونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40