2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

آااااااخرش خدا یکی یه دونه بچه به هممون میده میگه بیاین بگیرین بابا منو کلافه کردین از بس گفتین😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
فقط باید ریلکس باشید مغزتونو رها کنید حالا شماها فریزم دارید مارو بگو کلا همین ۳تا بود اونم انتقال ا ...

واقعا  بمیرم واسه خدا   اونم  از دست ما خسته شده..

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه تو عکس رنگی لوله رو باز نشون بده ولی واقعا باز نباشه؟

والا برای من که اینطور بود تازه عکس اولم گفت هردوش بازه دومی گفتن یکیش بستست دکترم که دید گفت هردو تا عکس هردوش بسته بوده😐😐😐

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بچه‌ها دلگیرم ولی دارم کم کم ایمان میارم کار خدا بی دلیل نیست من کم آوردم میخوام از همسرم جدابشم راس ...

اگه هم دیگه رو دوست دارین  و زندگیتون خوبه بچه نداشتن دلیل خوبی برا جدا شدن نیست

مشکلتون چیه؟ خودتون یا همسرتون مشکل دارین؟

همسر ....مال خواهرم تا شش سال گفتن اسپرم ضعیف هست ووخودت سالمی باید میکرو کنی سه بار هم ای یو ای کرد  ....از 16 تا تخمک یه جنین تشکیل شد روز انتقال اونم ذوب شد ...الان میگن تخمکت واکوعل دار بوده....خودمم مشکل از شوهرمه مورفو یک ودی اف ای 36....

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
من 35، نزدیک 6سال میشه ازدواج کردم 4ساله اقدامم دوسال اول پیشگیری میکردم فکر میکردم درجا میگیره😂😂 ...

منم  یبار بتام  ۱۰۰ شد  بعد افتادم خونریزی ..  من فک کنم شوهرتم  مشکل داره   حتما دی اف ای بده.

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
منم دقیقا مثل شمام. من که هفت بار انتقال دادم و منفی شدم. به خدا دیگه بی حسم از جواب منفی و انتقال د ...

عزیزم، چقدر سختی کشیدی از منم بیشتر ... انشاالله که دلت شاد میشه این سری😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی عزیزم از راهنماییت و وقتی که برام گذاشتی خیلی بهم امید دادی خدا خیرت بده و زودتر مامان شی

قربونت بشم عزيزم انشاالله همه منتظرا مامان بشن 

انشاالله با اولين انتقال مامان بشي 💋💋💋

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خیلی سخته   واسه  مادر  😭😭😭😭   مهبانو  همونی  هستی که شو ...

اره

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
همسر ....مال خواهرم تا شش سال گفتن اسپرم ضعیف هست ووخودت سالمی باید میکرو کنی سه بار هم ای یو ای کرد ...

خواهرت  تو این سالها مشکل دار شده  وگرنه  سالم بوده.. این داروها  هورمونیه  دیگه  

سلام خوش اومدی بله اینجا همه انرژی مثبتن هرچقدر شکست بخوریم باز ی یا علی میگیم و پامیشیم غصه نخور اد ...

مرسی عزیزم . اخه من از این ناراحتم ک هیچ مشکلی نداریم جنین هامون هم همه گرید a ولی نمیدونم چرا خدا تا الان نخواسته من مادر بشم. واقعا خسته ام دیگ .ای کاش یکی علت رو تشخیص میداد حداقل .دیگ اینهمه عذاب نمیکشیدم

اره

جوننن دلم  تازه یادم اومدی  چندسالته  گلی 

منم  یبار بتام  ۱۰۰ شد  بعد افتادم خونریزی ..  من فک کنم شوهرتم  مشکل داره& ...

به نظر خودمم مشکل داره یعنی اون اوایل تحرکش مشکل داشت منتها با دارو خوب شد ولی دی اف ای نداده تا حالا

من جنینام همشون هشت سلولی a هستن بعد که رشدشون میدن برای بلاست نمیرسن، بعد یکی از دوستام گفت شوهر اونم مشکل دی اف آی داشته دکتر بهش گفته بخاطر همینه جنینات بلاست نمیشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیر نیومد اول لاپاراسکوپی کرد بعد پانکجر دکتر افلاطونیان

چند نفر ديگه هم زير نظر دكتر افلاطونيان بودن كه ميگفتن دير اومده 

چرا اين دكتراي معروف خودشون رو گم ميكنن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷