2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
نگران نباش بعضی هام علایم ندارن جواب آزمایشتو گرفتی به منم خبر بده حتما

چشم عزیزم اگرخوب بودمیام میگم وگرنه نمیخوام روحیه دوستان خراب بشه چون خودم بچه هااومدن گفتن چقدرناراحت شدم براشون.توام توکلت بخداباشه بهترین روبرامون رقم میزنه

حتما عزیزدلم  ممنونم ازت  ان شاءالله حاجت روا بشی

خیلی گلی مرسی عزیزم دعاکن من یدونه جنین دارم کلا هفته اینده یکشنبه میرم ازمایش منم برای حاجتت حمدخوندم وصلوات.

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من اینجور خوندم  اول نیت کن تا ۴۰ روز سوره مریم بخونی به نیت بارداری  بعد هرروز سر ...

اهاا من تاحالا اینکارو نکردم همیشه میترسم نخونم 

خمیشه از گناهش می ترسم  

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من هرروز میخونم چه ارامشی داره بخدا ...نادعلی هم روزی ۷ بار..و درکنارش شبی ۵ صفحه ختم قران و ۵ دوره ...

منم همینطور 

واقعا خییییلی خوبه 

چشم که باز میکنم بعد صبحانه مختصر میرم سراغ دعا و قران 

اول دعای یستشیر بعد زیارت عاشورا بعد حدیث کسا

سوره الرحمن سوره الحجرات سوره یاسین 

۱۰۱ صلوات برای حضرت زینب 

۲۰ بار رب لاتذرتی فردا انت خیرا وارثین 

۲۰ بار ذکر یونسیه 

غروب هم سوره مریم 😍😍😍

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
من بعم گفته  هیستروd&c    الن   از یکشنبه  یه چشمم خونه  یکی اشک & ...

بخدا ترس نداره انقدر خودت رو اذیت نکن 

با خیال راحت برو برا عمل عوضش خوب خوب میشی بعدش سریع باردار میشی ان شاءالله

با دیدن برنامه های صدا و سیما فهمیدم کرونا یکی از ویتامین های لازم بدن  
منم همینطور  واقعا خییییلی خوبه  چشم که باز میکنم بعد صبحانه مختصر میرم سراغ دعا و قران& ...

می ترسم به گردنم باشه کلا همش دورم شلوغه استرس گرفتم صلوات ۱۰ هزار تا نذر کردم ایشالا مثبت شدم بفرستم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خیلی گلی مرسی عزیزم دعاکن من یدونه جنین دارم کلا هفته اینده یکشنبه میرم ازمایش منم برای حاجتت حمدخون ...

ان شاءالله به حق دست های بریده حضرت ابوالفضل و به حق تمام معصومین خدا نگاه به حالت و دلت بکنه و یکشنبه با شادی خبر بارداریت بدی 

آمین 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
@تیاراتیام    یه خانمی تو رویان گونال۷۵رو امروز از ۱۳ابان خریده بود. تماس بگیر ببین دارن ...

باشه عزیزم خیلی ممنون خبر دادی ، من دیروز حضورا رفتم اونجا که گفتن ندارن گفتم کی میارید فردا بیام دوباره گفت معلوم نیست برو به 1490 زنگ بزن خب همون موقع بگن احتمال داره فردا بیاریم همینجا تماس بگیر بخدا این چند روز خیلی از دست این داروخونه ها شاکی شدم یکم درک نمیکنن بیشتر راهنمایی کنن اصلاً میخوان از سر خودشون ارباب رجوع ها رو باز کنن 

اهاا من تاحالا اینکارو نکردم همیشه میترسم نخونم  خمیشه از گناهش می ترسم  

نه عزیزدلم 

چه گناهی 

تماما ثواب هست و ثواب 

اگر وسطاش هم فراموش کردی و رها کردی بازم ثواب بردی بلاخره چندروز قران خوندی 

گناهی نداره فقط چله قطع میشه همین

شایدضخامت دیواره رحمت خیلی زیاد بوده به خاطر همین می خواد کورتاژ انجام بده.

اره دیگه  خاب مگه  ۲۳  روز نشدن پریود ضخامتو بالانمیبره

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
ان شاءالله به حق دست های بریده حضرت ابوالفضل و به حق تمام معصومین خدا نگاه به حالت و دلت بکنه و یکشن ...

خیلی دعات حس خوبی بهم داد.ممنونم الهی به هرنیت وحاجتی داری برسی بزودی .ممنونم ازت

سلام دوستان خوب هستید عزیزای دلم  بچه ها برای ادای نذرم کمکم میکنید  نذر کردم برای چهل ت ...

عزیزم ایشالا خدا دلتو شاد کنه ...میشه برای منم بخونی؟اسمم محبوبه هست خیلی دعام کن که بی دردسر مامان بشم

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
من بعم گفته  هیستروd&c    الن   از یکشنبه  یه چشمم خونه  یکی اشک & ...

اصلا نگران نباش و نترس کلا که بیهوشی خیلی عالم خوبیه. بعدش هم که بهوش میایی دیگه مشکلت برطرف شده و راحت می تونی مامان بشی به اینا فکر کن

شایدضخامت دیواره رحمت خیلی زیاد بوده به خاطر همین می خواد کورتاژ انجام بده.

الان بعضی  بچه ها  اینجا گفتن  کورتاژ شدن  بعدش لولهاشون  چسبندگی گرفته ..

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔