2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
پریود نمیشدی  یا کم میشدی

من بخاطر بسته بودن لوله هام لاپارا شدم که بیفایده ام بود، دیگه دکتر در کنارش کورتاژ تشخیصی ام انجام داد

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامت باشی دعا کن آزمایشمم مثبت بشه سینه هام از بعد از پانکچر درد میکرد نمیتونم بگم از علایم بوده چ ...

تو نی نی داری وقتی بی بی چکت مثبت شده شک به دلت راه نده عزیزم😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘برای ماهم دعا کن

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
میدونم که خیلی منصفه   ..اگه لازم نباشه  نمیخاد

امیدوارم، آخه من لوله هام بستست موقع عکس رنگی خیلی درد کشیدم😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بخاطر بسته بودن لوله هام لاپارا شدم که بیفایده ام بود، دیگه دکتر در کنارش کورتاژ تشخیصی ام انجام ...

کلا بیفتیم  دستشون   عینه  فیلم  در حاشیه  عمل میکنن😃😃😃

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
کلا بیفتیم  دستشون   عینه  فیلم  در حاشیه  عمل میکنن😃😃😃

آره دقیقا همینطوره😉😅😅😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امیدوارم، آخه من لوله هام بستست موقع عکس رنگی خیلی درد کشیدم😔

عزیزمم   منم  چسبندگی داشتم   درد کشیدم..

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
من بخاطر بسته بودن لوله هام لاپارا شدم که بیفایده ام بود، دیگه دکتر در کنارش کورتاژ تشخیصی ام انجام ...

الانم  بستست  لوله هات  

ممنون عزیزم ازدعای خوبت ایشالله خداازدهنت بشنوه فقط گاه دلم میگیره میشینم گریه التماس خدا.ایشالله بز ...

پس علائمم که داری

اینا نشونه خوبیه

اگر شکمت تیر میکشه پس امیدوار باش

میدونم  منم دقیقا همین مشکل و باهاش دارم  فک کن   دوکلام بهم نگفت   چرا میخام کو ...

می دونم خیلی بی حواصه اصلا گوش نمی ده به حرفات و نه خودش حرف میزنه. من نه خودم مشکل دارم و نه شوهرم همه چی سالمه یک بار طبیعی باردار شدم که سقط شد و کورتاژ کردم بعد از اون دیگه نشدم و مجبور شدم که ۷ بار ای وی اف کنم که همه هم بی نتیجه بودن تا اینکه ۴ ماه پیش لاپاراسکوپی کردم و گفتن جفت لوله هام بسته هستن و دوباره برام اینبار دکتر نصر انتقال داد. دکتر نصر هم شلوغه ولی خوبیش به اینه که اولا می دونی چقدر باید منتظر بشینی چون توی یه مانتیتور بزرگ توی سالن انتظار زمان تقریبی را مشخص می کنم و دوم اینکه یک نفر یک نفر میرین داخل و وسطاش هزار نفر در و باز نمی کنم بیان تو عین عارفی و اینکه ماما همه اطلاعات رو داخل پرونده ثبت می کنه مثل عارفی شرتی شرتی نیست 🤣 من که خیلی راضی بودم ممکنه که باز هم منفی بشم ولی از اینکه دکترم رو عوض کردم خیلی راضیم.