2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046207 بازدید | 684503 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانم الهی,صبورباش من که حسموازدست دادم چندان نیست نمیدونم چراحس میکنم پریودمیشم

منم کلا حسی ندارم خدا بخواد شده نخوادم‌که لابد حکمتیه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مرسی عزیزم ایشالا بخدا خیلی کم اوردم شوهرمم همراهم نیست این دوبارم به زور و التماس بردمش هزینشم ...

همشون مثل همند زیاد خودتو درگیر همراهیش نکن تو روزای سخت خودشونو نشون میدند 

شوهر منم بیخیال سقط کردم عین خیالش نبود میگفت یکی رفته جاش دو تا میاد 

دفعه بعدش انتقال دادم منفی شدم گفت مهم نیست فدای سرت باز از اول شروع میکنیم 

خبر ندارن این آمپولهایی که میزنیم چه به روزمون میاره 

هزینشم فعلا تا سه نوبت بیمه مون میده 

بعد دوبار پانکچر تازه راضی شد بیاد ارولوژ خود دکتر تعجب کرد گفت خب چرا از اول نیومدین بعد از دو بار پانکچر اومدین؟! 

فقط انتقال دادی کاملا بیخیال باش روزها رو نشمر به خودت بگو نشد هم نشد خدا بزرگه حتما قراره طبیعی بشم من دفعه اول که بیخیال بودم گرفت دفعه دوم اینقدر استرس داشتم شبها از خواب میپریدم میدیدم بدنمو کاملا منقبض کردم!! 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
اره بچه هامیدونن,من4تاتخمک داشتم خودشم22سالمه,یک جنین شد.الان روز9 انتقالم توکل برخدا.4 اسفندمیرم از ...

ذخیره ات چند بوده مگه

اولین بارت بود ivf کردی

ایشالا که مثبته و مامان شدی

علایم داری؟

اره واقعاهمینطوره هرچی پیش آید. ولی من انگارنزدیک پریوده بازحرص وجوش میزنم خخخ ازیاداوری کاری خانوا ...

چرا خانواده شوهرت همش بچه میگن بیار؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ذخیره ات چند بوده مگه اولین بارت بود ivf کردی ایشالا که مثبته و مامان شدی علایم داری؟

ذخیرمم خوب بودفقط یه ذره کم بوددقیقادکتراسرهمین تعجب کردن.گفتم نشه اینبارقبلش کلی اووبوست و...میخورم.اره باراولمه میکرو کردم