2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046159 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما میشه راهنمایی کنین دوست یکی از دوستام گفته از شما بپرسم مثل اینکه اونم انتقال داده گفت ۱۰ انتقالشه و ۱دونه جنینم داشته فقط ۵روزه گرید a میگه بی بی زدم صبح یه خط خیلی خیلی کمرنگ افتاده ولی بعد ۱و ۲ ساعت دیده هاله نبوده میگه این یعنی چی؟؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خلاصه پروندمو بهم میدن ولی نمیدونم توش نوشته یا نه داروهامو این سری دو برابر کرده بوئد اون سری 11 ...

عزیزم 3 تا سینال اف که میشه روزی 225 واحد و دوز بالایی محسوب نمیشه بعد اینکه میگی دفعه قبل نصف این دوز رو بهت دادن که دیگه خیلی کم بوده

البته اگه ذخیره پایین باشه بالا بردن دوز دارو بدتر نتیجه عکس میده 

همون روز دوم پریود که سونو میکنند متوجه میشند چند تا فولی هست و امکان اینکه با هر دوزی هر چقدرم زیاد تعداد فولیها اضافه بشه اصلا وجود نداره. اصلا یکی از روشهای تخمین ذخیره تخمدان همینه : شمارش فولیها روزای اول پریود 

بله معمولا تعداد تخمکا با تعداد فولیهای آخرین سونو برابر نیست که علتهای مختلفی داره: اشتباه سونوگرافی، پوچ بودن تخمکا و ... 

اینقدر تو این پروسه ivf چیزای عجیب غریب ادم میبینه که اصلا قابل باور نیست

من انتقال اول با جنینهای گرید ab , b باردار شدم هرچند سقط شد ولی اقلا حاملگی داده بود

ولی انتقال دوم با جنینهای گرید a, ab کلا منفی شدم!

یک خانمی یک جنین گرید b براش انتقال داده بودند دوقلو باردار شده بود!

یک بنده خدایی هم رحم اجاره کرده بود سه تا جنین گرید a گذاشته بودند منفی شده بود! جالب اینکه همین رحم اجاره پارسال دوقلو تحویل داده بود! بنده خدا خانمه خون گریه میکرد میگفت اینم از رحم اجاره اینجا دیگه ته خطه.

نمیدونم والله اصلا به این نتیجه رسیدم که خدای بعضیا انگار با خدای دیگران فرق داره 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم 3 تا سینال اف که میشه روزی 225 واحد و دوز بالایی محسوب نمیشه بعد اینکه میگی دفعه قبل نصف این د ...

همه چی دست خداست

درست میگی

من دیروز تو بیمارستان انقدر گریه کردم که همه دلشون به حالم سوخت

منم ذخیره ام 1.2 هستش

من بار اول iui کردم که گرفت ولی بتام بالا نرفت

فقط با یه بسته قرص لتروزول 6 تا فولیکول عالی تشکیل شده بود

که دیگفتم ivf صددر صد میگیره

که اونم اینطوری شد

پنج شنبه میرم اون یه دونه رو انتقال میدم

و بعدشم دیگه دنبال ivf نمیرم

من دیگه تلاشمو کردم خدا بخواد دیگه بهم طبیعی میده

واقعا خسته شدم

خدا هم دلش نمیخواد من زندگی کنم،دوست داره زندگیم از هم بپاشه

خدا میدونه شوهرم بفهمه ایراد از منه بمونه یا طلاقم بده

همش ترس از اینده دارم

شوهرم و خانوادش عاشق بچه ان

فقطم یه دونه پسره، اگر خدایی نکرده بچه دار نشم،شوهرمم منو بخواد خانواده اش نمیزارن منو نگه داره

من دیگه خودمو سپردم به خدا

مثل اینکه خدا دوست داره من سختی بکشم

سلام خانما میشه راهنمایی کنین دوست یکی از دوستام گفته از شما بپرسم مثل اینکه اونم انتقال داده گفت ۱۰ ...

سلام شیطون کارخودتوکردیااا😆😆😆من که فهمیدم صداشم درنیارمثبته مامان خانوم.خوبی؟؟چه خبرا؟

همه چی دست خداست درست میگی من دیروز تو بیمارستان انقدر گریه کردم که همه دلشون به حالم سوخت منم ذخ ...

ناامید نباش عزیزم 

انشالله همون یدونه میگیره و برات میمونه اصلا تو این پروسه اعداد وارقام اهمیتی ندارند خودش باید بخاد

برات دعا میکنم که خدا بهترینهارو سر راهت بگذاره 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام شیطون کارخودتوکردیااا😆😆😆من که فهمیدم صداشم درنیارمثبته مامان خانوم.خوبی؟؟چه خبرا؟

نه والا من اینکار و نکردم گذاشتم‌برای جمعه کسی برام‌نمی خره دیگه تازه گفتم شنبه بزارم الکی نمی زنم انقدر پول دادم🤣🤣🤣

بد نیستم امروز بهترم خداروشکر به مامانم میگم کی جمعه میشه بی بی بزنم

نه والا من اینکار و نکردم گذاشتم‌برای جمعه کسی برام‌نمی خره دیگه تازه گفتم شنبه بزارم الکی نمی زنم ا ...

اع جدی,من فکرکردم خودتی,اخ منم سرماخوردگیم عودکرده گلوم🤕🤕توام گاهی طرف راستت تیرمیکشه موقع بلندشدن اینها؟؟اوف کم موندها دیگه

اع جدی,من فکرکردم خودتی,اخ منم سرماخوردگیم عودکرده گلوم🤕🤕توام گاهی طرف راستت تیرمیکشه موقع بلندشدن ...

والا معدم یکم درد می کنه اره دوتا بی بی دارم می خوام یکی جمعه یا شنبه بزنم یکیم بعد از😂😂

ناامید نباش عزیزم  انشالله همون یدونه میگیره و برات میمونه اصلا تو این پروسه اعداد وارقام اهمی ...

مرسی عزیزم

ایشالا

بخدا خیلی کم اوردم

شوهرمم همراهم نیست

این دوبارم به زور و التماس بردمش

هزینشم که خودم دادم