2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
الان تو مرحله استراحت براي انتقال بعدي اگه خدا بخواد شايد تو اين فاصله طبيعي بشم كه خيلي خوبه 

انشالله عزیزم😍دوست منم طبیعی باردار شد به لطف خدا 😍 انشالله که به مراد دلت میرسی😘

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان یه سوال من اینماه خیلی ترشح داشتم رفتم برای معاینه گفت زخم داری وبدون اینکه من متوجه بشم ...

وا نه بابا منم فریز کردم باید فریز کنی وکرنه زخمت خطرناک میشه

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
عزيزم شما گريد چي بود چند تا جنين داشتي

جنین فکر کنم۹تا و ۳روزه بودن 

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

سلام دوستان من تازه تاپیک شما رو دیدم من ۳ بهمن انتقال داشتم ۴ تا جنین گرید خوب برام گذاشتن ولی متاسفانه منفی شد . ۱۱ تا جنین فریز دیگ دارم ولی اصلا امیدی ندارم دیگ شما ها رو دیدم انرژی گرفتم ماشاءالله چقد پر انرژس هستید . من ۳ ساله منتظرم . خیلی التماس دعا دارم 

انتقال بعدیم میوفته واسه اردیبهشت

سلام دوستان من تازه تاپیک شما رو دیدم من ۳ بهمن انتقال داشتم ۴ تا جنین گرید خوب برام گذاشتن ولی متاس ...

سلام عزیزم خوش اومدین 

بله اینجا کسی نباید سریع نا امید بشه همه قرار مامان بشن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اخه بزور نیست اشکال نداره بزار بدونه بنظر من 

بهش گفتم.گفت اشتباه کردی باید میسپردیم ب خدا گفتم دیگ حالا ک دارو هامو خریدم...توروخدا دعا کنین نتیجه م مثبت باشه...میترسم منفی بشه و منتاش

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
خانوما ژل رویال یا پودر اینوفولیک مصرف نکردین تابحال؟؟

من برای پانکچرم اینوفولیک خوردم به نظرم موثر بود

ژل رویالم یه سری خودش رو یه سری ام قرصش رو قبل از انتقال خوردم بی تاثیر بود برام...

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من برای پانکچرم اینوفولیک خوردم به نظرم موثر بود ژل رویالم یه سری خودش رو یه سری ام قرصش رو قبل از ...

ینی این پودرو کی بخورم الان پریودم و میخام پریود فروردینم داروهامو مصرف کنم ک برم تخمک کشی بنظرت تو پریود فروردینم بخورم؟؟؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
ینی این پودرو کی بخورم الان پریودم و میخام پریود فروردینم داروهامو مصرف کنم ک برم تخمک کشی بنظرت تو ...

من یه ماهو نیم قبل از پانکچرم استفاده کردم روزی دوتا، البته خودم گرفتم روزی یکی میخوردم به دکترم گفتم گفت خیلی خوبه فقط روزی دوتا بخور

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...