2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046182 بازدید | 684501 پست
ممنون هر چی نزدیکتر میشه استرسم بیشنر میشه خیلی هم خسته شدیم 20 روز فشرده  داریم میریم و میایم ...

عزیزم‌ واقعا خیلی سخته ایشالا نتیجه میگیرین و به این سختیاش می ارزه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ممنونم، ۱۴ تا

گلم بزن به اين داروخانه ببين دارن 

٨٨٨٧٧٢١٣

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جانم خدا برات حفظش کنه اقا من نمیتونم بشینم میترسم کاردست خودم بدم هی پامیشم خسته میشم عذاب وجدان ...

منکه مدام در حال راه رفتنم اروم‌نمیگیرم تازه چاییم میریزم 😂😂

خخخ اره دقیقاعین همسرمن چسبیده ام خانه مادرم.اونهاهم بدترازهمسرم ولی دیگه دراز نمیکشم میبین دوساعت م ...

نه منم اینکار و می کنم راهم میرم‌

اره ولی خوب میگفت هیچیو بزور از خدا نخاه اگ بخاد خودش میده ..کاش اطرافیان هم شعور شوهرمو میداشتن...م ...

اخه بزور نیست اشکال نداره بزار بدونه بنظر من 

قربونت,حتماباکوچولوت ماهاروهم دعاکن ها.یادت نره. نترس منم حساسم.🤪🤪ازبس دنبال علایم گشتم نیست دیون ...

حتما

تو هم دعا کن قلبشو ببینن دیگه ۹۰ درصد راهو رفتم

نگران نباش دیگه باید بسپریم به خدا

ببخشید داشتم سوره ی حصرت مریم میخوندم دیر جوابتو دادم.... من گان آبیانو پوشیده بودم کیفمو هی میسپار ...

اره دیگه یادمه چایی دستت بود داشتی چایی میخوردی😁😁 اون خانمه رو دیدی چقد استرس داشت میگفت نمیتونم بدون بیهوشی انتقال بدم؟ خدا کنه اونم مقبت بشه.هم استرس خیلی زیادی داشت هم بنده خدا خیلی سختی کشیده بود

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.