2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست
اره انتقالمون با هم بود.نمیدونم کدوم تخت بودی اما تخت من روبروی در بود😊😊  من دکتر تهرانی برا ...

دلارام جون من فکر کنم شناختمت من اگه یادت باشه با یه خانم دیگه وسط بخش دوتا تخت کنار هم بودیم بعل میز پرستارا ..من فکر کنم شمارو دیدم به هم یه لبخندی هم زدیم..

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤

[QUOTE124680893]راستی کسی بوده کم کاری تیروئید داشته باشه به خاطر آمپولای این دوره کم کاریش بیشتر بشه ؟چون کم کاری م ...[/QUOTE]

عزیزم من اطلاعی ندارم ولی زمانی که دکتر داشت دارو میداد تاکید کرد که کم کاری تیروئید نداری؟ حالا علتش را نمیدونم، دوستان اگه میدونن راهنمایی کنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام. کسی بوده در بارداری. پر کاری تیروئید. گرفته. باشه.  چکار کرده من قبلا مشکلی نداشتم. ولی این دو ماه متاسفانه دچارش شدم

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
اره انتقالمون با هم بود.نمیدونم کدوم تخت بودی اما تخت من روبروی در بود😊😊  من دکتر تهرانی برا ...

اگه یادت باشه دوتا تخت اون وسط بود البته من ساعت ۱۰ صبح انتقال داشتم ۱۱ یا ۱۲ مرخص شدم شوهرم رفت کیک و بیسکوییت گرفت داشتم چایی میخوردم ریزه میزه تر از همه بودم😅😅😅😅

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
الان میخوری؟؟به به نوش جون دهنم اب افتادبرای بستنی 🤤🤤🤤 میگم دوساعت بشینم ضررنداره که؟چون نشستم.و ...

نه اون موقع انتقال عزيزم 

بشين هيچ اشكالي نداره گلم زينب جون از فردا انتقال ميرفته سر كار 

راحت باش تخمتم بخور نوش جان 

هوس تخمه كردم مخصوصا سنجاقك آبليمويي😋

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خوب بود

خب خداروشكر اسپرم مشكلي نداره پس خيالت راحت باشه 

انشاالله جنيناي باكيفيتي داشته باشي 🌹

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه اون موقع انتقال عزيزم  بشين هيچ اشكالي نداره گلم زينب جون از فردا انتقال ميرفته سر كار  ...

وای الهی عزیزم حتمابگوبخرن برات بخور.

چه خوب پس الحمدلله که ضررنداره ترسیدم.

چیکارمیکنی؟خوبی خودت؟درچه وضعیتی؟

منم اطلاعی ندارم .خودم تو تیروئیدم غده دارم و چون خوش خیمه خداروشکر دارو نمیخورم کم کاری پرکاری فعلا نداشتم هرچند با داروهایی ک برای نی نی مصرف میکنم همه چیم بهم ریخته زیر چونمم ریش دراوردم حالا ربطی به تیروئید داره یانه نمیدونم کلا میخوام بگم هورمونام بهم ریخته.... ولی با دکتر غددم مشورت کردم بهم گفت خیالت راحت باشه و راحت برو کارای ای وی افت رو بکن بنظرم نظر دکتر غدد رو بپرسین شاید بد نباشه.

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
سلامت باشی عزیزم.برای همینم هست من میگم نکنه نگرفت مال من.پوف یکشنبه بیادنمیمیرم من میرم میدم خلاص ح ...

اره بابا خوب کاری میکنی خودت نرو 😄باور کن فقط روحیمونه ک مهمه😄

نه اون موقع انتقال عزيزم  بشين هيچ اشكالي نداره گلم زينب جون از فردا انتقال ميرفته سر كار  ...

😂😂😂ما حامله بشیم چی بشیم😂منم هوس فالوده کردم😂

وای الهی عزیزم حتمابگوبخرن برات بخور. چه خوب پس الحمدلله که ضررنداره ترسیدم. چیکارمیکنی؟خوبی خودت؟ ...

اره الان به همسرم ميگم بخره 

نه اصلا عادي باش خودت باش فقط تو ورژن آروم تر انشاالله خوش خبر باشي 

ممنون خداروشكر دارم روحيمو تقويت ميكنم انشاالله ارديبهشت برم واسه كاراي انتقال 

اگه یادت باشه دوتا تخت اون وسط بود البته من ساعت ۱۰ صبح انتقال داشتم ۱۱ یا ۱۲ مرخص شدم شوهرم رفت کیک ...

آها تو همونی بودی که آخر اومدی تازه داشته چایی میخوردی پرستارا میگفتن زود لباستو عوض کن بیا؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.