2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست

وای همه دارن میگن یک هفته زیاد چهارشنبه هم عمل دارم حالا چیکار کنم نکنه جنین های خوب گیرم نیاد اینهمه زحمت و هزینه هدر بره اصلا به این موضوع توجه نکردن که باید سه روز قبل عمل تخلیه اسپرم باشه راحت دیروز گفتن نمی خواد الانم که دیر شده نگرانم چیکار کنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم تو مراكز دولتي خيلي هزينه ها پايين تره مثلا تو رويان فكر ميكنم حدود ٦تومن ميشه  ...

من تو رویان با همه آزمایشات و داروها سونو ها ویزیت ها هزینه فریز جنین و عمل و انتقال حدودا ۸ تومن شد

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیززززممم خداروشکر 😍الهی صحیح و سالم بغلش بگیری😍مارو خیلی دعا کن دعای شما الان میگیره😍 بعداز انت ...

قربون شما من کار بخصوصی نکردم شبا از 5شب قبل تا5شب بعدش شبا  نشاسته تو آب خوردم 

توالت فرنگی رفتم حمام نکردم فشار به خودم نیاوردم کارای آشپرخونه رو خواهرم میکرد با بچه م زیاد حرف زدم از اولش ذکر زیاد گفتم آهان هر روز صبح وشب آب میوه ی طبیعی خوردم و فولیک اسید

اره ولی جرات ندارم  اصلا شوهرم حالمو میگیره  کارگرم هی می خواد بره نشده خودم نبودم حالا ف ...

شوهر من سختگیریش فقط برا همون روز اول بود.الان فقط رو گوشی حساسه.واسه همین گوشیم کلا رو حالت پروازه. نت هم وای فای هست.

باورت میشه اومدیم خونه میگفت چرا نمیری رو تردمیل ورزش سبک کنی🤣🤣🤣🤣

گفتم نه به اون شوری روز اول نه به این بی نمکی الان.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
تهرانی؟ رویان و نیکان حتما دارن چندروز پیش بارش برا نیکان رفت دیدم تازه بار گونال رسیده بود

تهرانم، نه عزیزم ندارن من مرکزم رویانه حتی اچ ام جی هم نداره من فکر کنم از شنبه تا الان نزدیک ۶۰ تا ۷۰ تا داروخانه زنگ زدم و چندتا هم حضوری رفتم گونال ۷۵ ندارن فقط سینال که ایرانیشه دارن

وای همه دارن میگن یک هفته زیاد چهارشنبه هم عمل دارم حالا چیکار کنم نکنه جنین های خوب گیرم نیاد اینهم ...

عزيزم خب ديروز تخليه ميشدن تا چهارشنبه خوب بود 

بازم استرس نداشته باش همه چي دست خداست 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیز دلم مبارکت باشه انشالله تا اخرش خوبی و خوشی و شادی باشه برات😘😘😘😘🌷🌷🌷🌷 منم ۲۰ بهمن زایما ...

مبارک باشه آرامش جون قدمش پر خیر و برکت😍😍😍😘😘

خدا جونم شکرت...
واقعا میشه؟ از این سنتی ها هم میشه؟ من خیلی دلم میخواد یذره بخورم اما تا الان جلو خودمو گرفتم

من كه ميخودم يك روز درميون 

بخور حالا هوس كردي عزيزم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من تو رویان با همه آزمایشات و داروها سونو ها ویزیت ها هزینه فریز جنین و عمل و انتقال حدودا ۸ تومن شد

اهان عزيزم من داروهارو حساب نكردم 

چون زينب جون گفته بود واسه اون ٦شده