2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046184 بازدید | 684501 پست
سلام دوستان روز بخیر ممنون میشم منو با دنیایی از سوالات راهنمایی کنید اطلاعات درمورد آی وی اف کمه&n ...

سلام عزيزم تو مراكز دولتي خيلي هزينه ها پايين تره مثلا تو رويان فكر ميكنم حدود ٦تومن ميشه 

تو هر انتقال هم ٤٦ در صد شانس بارداري هست 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفتم پانکچر شدم امروز فقط دوتا تخمک شد معلوم نیست جنین بشه یا نه از صبح کلی تو بیمارستان گریه کرد ...

اره عزيزم به احتمال زياد آزاد شدن گريه نكن انشاالله دو تا جنين با كيفيت ميشن فقط بگو اگه كيفيتشون خوبه تو دوتا ني بزارن

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خب خب خب دخترا من اومدم و نتیجه منفی بود متاسفانه 😔😔😔😔

ااای داد بی داااد 🤕🤕🤕🤕🤕 چرا خدا مارو اینجوری امتحان میکنه ؟ دفعه چندوم بود انتقال دادی ؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

ای خدا هر کی تو این ماه انتقال داده دوستامو مثبت کن دلشونو شاد کن 😍😍😍😍😍هر کی ام میخواد انتقال بده یا نی نی داره مراقبش باش الهی آمین☺

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
میشه بگین هر دفعه هزینه اش چقدر میشه؟؟

عزیزم من هنوز ivfنکردم سه ماه دارو خوردم دکتر گفت نتیجه نگرفتی چون عکس رنگیم لوله چپم چسپندگی داره گفت با لاپرا بازش میکنم.با آمپول وقرص فولیهام بزرگ میشن.الانم برای لاپرا وهیسترو وقت گرفتم.بعداون میرم تو سیکل

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
واقعابرم؟؟موافقید؟باورکن انگارقلبموفشارمیده مچاله شده.

نه اصلا ربطي نداره فقط نبايد سنگيني بلند كني دولاراستم نشو 

برو با شوهرت بيرون بستني بخورين 😋😋

همون یکی انشالله برات ی جوجه ناز میشه😄 همون کارم انجام بدی میبینی چقدر روحیه ادم عوض میشه؟صبح تا اخ ...

اهان الحمدلله چه خوب ایشالله برای توام همون دوتامیگیرن.

قربونت برم.مرسی هرچی برات خوشه همون روبکن.توکل برخداببینیم خداچی میخواد

نه اصلا ربطي نداره فقط نبايد سنگيني بلند كني دولاراستم نشو  برو با شوهرت بيرون بستني بخورين 😋 ...

وای وای من دولاراست میشم وییی,دسگت دولانمیشم🤐🤐🤐

بستنی نگوو سنتی دقت عالیه شوهرم بفرستم طلاب بگیره

بچه ها توکل به خدا کنین من بیمارستان دولتی انجام دادم 1900هزینه ی پانکچر و انتقال و فریز و مشاوره و ... شد 

1500 هم داروهام شد که همه رو آزاد گرفتم  الهی شکر دفعه ی اول نتیجه گرفتم

رفتم پانکچر شدم امروز فقط دوتا تخمک شد معلوم نیست جنین بشه یا نه از صبح کلی تو بیمارستان گریه کرد ...

عزیزم مگه آمپول مهارکننده نداشتی؟ مثل ستروتاید

آخه منم قبل از دوتا پانکچرم همش استرس داشتم نکنه تخمکام آزاد بشن چون هم درد داشتم هم ترشح ولی دکترم گفت توی سیکل همه چی با دارو تحت کنترله واقعا هم همینطور بود

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
پوف توام نرفتی بیرون میدونم,توام گاهی میزنه به سرت بری بیرون؟؟

اره ولی جرات ندارم  اصلا شوهرم حالمو میگیره 

کارگرم هی می خواد بره نشده خودم نبودم حالا فردا گفتم برو تمیز کاری کن 

خونه خودمم نمیزاره میگه ترخدا ۱هفتع دیگم بمون تا ازمایش

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اهان الحمدلله چه خوب ایشالله برای توام همون دوتامیگیرن. قربونت برم.مرسی هرچی برات خوشه همون روبکن.ت ...

قربونت عزیزم انشالله این ماه هممون خوشخبر باشیم. 😄

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش