2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
سلام عزيزان منم بعد از ٤ باز انتقال منفي ٢٤ ام انتقال انجام دادم برام دعا كنيد دوستاي گل من هميشه ب ...

خدا کمکت کنه عزیزم منم چهارباره منفی میشم واقعا سخته😞

جواب سوالت رو نمیدونم ...

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره درست میگی برم توخونه قدم بزنم ,بنظرت اهنگ بزارم؟؟من خیلی اهنگ گوش میدادم همسرم تحریم کرده.میگه ا ...

نه ربطی نداره تا دستشویی که مری تو جا میشینی کافیف گلم اون نی نی قشنگه دیگه برای من و شما که نزدیک ازمایشه اگه چسبیده باشه دیگه چسبیده...دم ادان بیایین همیدیگرو دعا کنیم

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
واقعابرم؟؟موافقید؟باورکن انگارقلبموفشارمیده مچاله شده.

بنظرم برو.هیچی نمیشه.جنین شناس به من گفت برو زندگی عادیتو داشته باش اگه کارمندی سر کار هم برو. ولی دیگه میل خودته بری یا نری. من که این چند روز به خودم سخت نگرفتم فقط سر کار نرفتم که اونم مدیرمون خودش بهم زنگ زد گفت مرخصی بگیر نیا سرکار.اونم بخاطر جاده افتضاح مسیرمون گفت

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
واقعا؟؟چقدرخوب.منوزندانی کردن اونجاازبس گفتن مواظب بش کاری نکن و...اینجام نمیزارن تکون بخورم.😫😫 پ ...

من تازه امروز یه دوش گرفتم اومدم ۵ دقیقه ای همسرم مراقب بود عین هم هستیم خودت باید به داد خودت برسی خواهر چند روز دیگه ازماش بدی باردار که باشی حالا حالا ها هی باید تا ۹ ماه بیرون بری بیایی....

من گفتم اگر باردار باشم فقط پیش نیلو سونوگرافی میکنم خیلی مهربون و جداب ادرسش تو ولیعصر خیابون نیلو البته پیج داره تو اینستاگرام..

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
چیا میگن برا تعیین جنسیت؟؟اخه من ب شوهرم نگفتم ک برا جنسیته اگ بگم میگ نمیخاد برا پسر بری

نه برا همه میگن باید برین.ما هم تعیین جنسیت نبودیم اما رفتیم.کلا روال مراکز همینه.همه باید یبار برن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
بنظرم برو.هیچی نمیشه.جنین شناس به من گفت برو زندگی عادیتو داشته باش اگه کارمندی سر کار هم برو. ولی د ...

خوب کارکردی واقعا,منم رفتم بیرون یکم باگربم بازی کردم کلاحال وهوام روعوض کردحسابی بس که شیرینه,دوست داری عکسشونشون بدم؟من فقط روزی دوسه بارخم راست میشم وقتی کاردارم.مشکل نیس؟؟

نه برا همه میگن باید برین.ما هم تعیین جنسیت نبودیم اما رفتیم.کلا روال مراکز همینه.همه باید یبار برن

اهان ترسیدم ک راجب تعیین جنسیتم بخاد بحرفه

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
واقعابرم؟؟موافقید؟باورکن انگارقلبموفشارمیده مچاله شده.

روز چندمت شده؟من سومم ولی دلم پوسید خودم تو خونه راه میرم اهنگ میذارم اروم قدم میزنم براخودم غذا گرم میکنم ی دکتری گفت کاری ک فکرمیکنی ارومت میکنه انجام بده مهم ترین چیز روحیمونه

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
من تازه امروز یه دوش گرفتم اومدم ۵ دقیقه ای همسرم مراقب بود عین هم هستیم خودت باید به داد خودت برسی ...

مشهده عزیزم نیلو؟؟من دکترم خودش سونوداره.

منم حموم اینهامیرم ,منم رفتم باگربم کمی بازی کردم کلاحس وحالموعوض کردبرگشتم.فقط یه لحظه یادم رفت خم وارست شدم.برش داشتم.😬😬

دارم بابا دوتا هم دارم.شوهرم راست میره چپ میاد میگه حسی نداری که نشون دهنده بارداری باشه؟ چیزی حس ن ...

وای پس همه مردا همینن 🤣🤣🤣

اره میزاریم حتمااا

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
دارم بابا دوتا هم دارم.شوهرم راست میره چپ میاد میگه حسی نداری که نشون دهنده بارداری باشه؟ چیزی حس ن ...

😂😂😂عزیزممم الهی خیرباشه از چندم بی بی چک نشون میده؟

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش