2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046345 بازدید | 684509 پست
به سلامتی   ویتامین سی و فولیک اسید واسه مردا خیلی خوبه  میگم کار مردا خیلی راحته به خدا ...

سلامت باشید. 

بله این هام داخل داروهایی که دکتر تجویز کرده هست. یه پودره که این دو تا رو داره با یه سری دیگه 

آره واقعا" اصل دردسرها مال خانم هاست. البته برای ما تا اینجا فعلا دارو و عمل مال همسرم بوده. توی آزواسپرمی آقایون هم اذیت میشن ولی اسپرم ضعیف نه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها اصلا بی بی نزنین غیر از اینکه روحیه ادمو خراب کنه کاره دیگه ایی نمی کنه. من خودم با اینکه می دونستم که نشون نمی ده یک هفته بعد انتقال زدم و منفی بود. الان خیلی ناامید شدم هر چی هم به خودم میگم زود بوده باز اون شوق اولشو ندارم. حالا باید تازه شنبه آزمایش بدم. اینم بگم که کلی هم تو این راه با تجربم ولی بازم کردم

کسی نیست سوال منو کسی جوابش رو نمی دونست ؟

سلام من چند تا سوال دارم تو رو خدا هر کس می دونه جواب بده من چهارشنبه پانکچر دارم اولا که نمونه شوهرم میشه یک هفته ازشون پرسیدم گفتن اشکال نداره درحالی که تو برگه نوشته سه تا پنج روز بعدش من داروهام دیگه تموم شده مونده یه سیترو با همون امپول شب قبل عمل  دیروز که روز دهم بود اندازه تخمک ها بعضی هاش 17 بود بعضی هاش 16 بعضی 15 و بعضی 13 می ترسم تعداد تخمک با کیفیت کمی در نهایت گیرم بیاد به نظرتون تو سه روز به صورت طبیعی اونایی که 13 بودن می رسن به اندازه مناسب؟ 

کسی نیست سوال منو کسی جوابش رو نمی دونست ؟ سلام من چند تا سوال دارم تو رو خدا هر کس می دونه جوا ...

سلام عزیزم

آره تو 3 روز بزرگترم میشن

فقط استرس نداشته باشو به دکترت اعتماد کن

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین
واییییییییییییییییی چه خبر خوبی به سلامتی.ان شالله خبر زایمان خودت لیاناجون. زود دنیا اومد یکم درسته ...

قربونت بشم انشاالله قسمت همه منتظرا 

اره گلم ٣٧هفته 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام صبح همگی بخیردوستای گلم من روز9هستم.شب یه خوابی دیدم. اصلاگیج ومنگم دیدم یعنی نصفه شبه منم حامل ...

مامان شدی عزیزم خواب خیلی خوبیه😍😍😍

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
اره خیلی پر برای همین اولش یه سوند زد یه کمی خالی کرد. من که بار هفتمم انتقال میدم برام خیلی دعا کنی ...

انشاءالله به حق فاطمه زهرا اینبار مثبت میشی و بچه ات میاد بغلت..برات آیت الکرسی خوندم..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏