2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046268 بازدید | 684508 پست
ای جووونم😍😍 فکر کنم خودشه..کنجدت داره خودشو نشون میده.. حسابی مراقبت کن عزیزم من این دردا رو بع ...

واییی جدی میگی خدا کنهههه من بابام نمی دونه هینکار و کردم اگرم دروغ می گفتم میفهمید الکی گفتم باردارم استراحت مطلق بعد همش میگه این چه مدله همش باید آمپول بزنی اعصابش برام خورد شده میگه دکترت خوبه🤣🤣🤣

خدایا از سر تقصیراتم بگذره

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
دلم می خواد بیام‌با ماهیتابه آنا جون و زینبی جون بزنم  این چه حرفیه می زنی اخهه

دست خودم نيست بخدا اصلا دست خودم نيست کاش بتونم يکم مثبت فک کنم تو اتاق عمل انقدر گريه کردم ديروز وختي ميخاستن سرم رو بهم وصل کنن که همشون دلشون برام سوخت 😭😭😭😭

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جووونم😍😍 فکر کنم خودشه..کنجدت داره خودشو نشون میده.. حسابی مراقبت کن عزیزم من این دردا رو بع ...

منم سمت راستمه فک کنم نی نیات پسرن اره؟

این چه حرفی عزیزم، چرا اینقد نا امید،خدا اون لحظه ای که حتی باور نمیکنی سورپرایز میکنه ان شاالله، فق ...

دعا کن با اولين انتقالم مثبت بشم اصلا از من نبايد انتظار منفي شدن داشته باشي چون حتما سکته ميکنم😭😭😭😭

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
نه اصلا توجه نکردم، چه ساعتی میزنی؟ شاید به خاطر پروژسترون باشه

صبح ها ساعت هشت تا هشت و نیم..

الان سه ماهه دارم میزنم!!دیگه اگه خواب آورم باشه دیگه بدنم باید عادت کرده باشه😐

ولی امروز که بعد سه چهار روز دوباره شروع کردم بعد آمپولم خوابیدم تا یازده و نیم😨😨 بی سابقه بوده

تازه الانم حال ندارم از جام پاشم

دست خودم نيست بخدا اصلا دست خودم نيست کاش بتونم يکم مثبت فک کنم تو اتاق عمل انقدر گريه کردم ديروز وخ ...

این کارات باعث میشه منفی بشی رو خودت کار کن بگو من مامان میشم حتمااااا 

انشالله انشالله...همیشه خواباتو خوب تعبیر کن خوبم اتفاق میوفته...منم الان خواب می دیدم یه پسر کوچولو ...

عزيز دلم😍

این کارات باعث میشه منفی بشی رو خودت کار کن بگو من مامان میشم حتمااااا 

دور از جون قول ميدم رو خودم کار کنم😢

نگفته ولی فک کنم تا ۳ماهگی ولی برم‌میگم شیافش کنه 

ان شاالله منم رفتم برا انتقال ان شالله بگم شیافش کنه، حالا خدا کنه قبول کنه، هر روز رفتن درمونگاه یه طرف. دردش هم یه طرف، واقعا سخته، 

دور از جون قول ميدم رو خودم کار کنم😢

اره دیگه تعارف نداره من هنش به خودم اینایی که به تو میگم ووو به خودم‌میگم 

مطمئن باش با اینا مامان شدی مامان مهربون حالا برو به چیزایی خوب به سیسمونی که ایشاللااا قراره بخری فکر کن

صبح ها ساعت هشت تا هشت و نیم.. الان سه ماهه دارم میزنم!!دیگه اگه خواب آورم باشه دیگه بدنم باید عادت ...

جالبه، ولی ندیدم تا حالا کسی اینجوری بگه، حالا چرا قطع کرده بودی؟ 

ان شاالله منم رفتم برا انتقال ان شالله بگم شیافش کنه، حالا خدا کنه قبول کنه، هر روز رفتن درمونگاه یه ...

من مامانم میزنه آمپولام وووو بگو بیان خونه برات ۵ روره اول و بزنن

اره دیگه تعارف نداره من هنش به خودم اینایی که به تو میگم ووو به خودم‌میگم  مطمئن باش با اینا م ...

قبل پانکچرم همش به مامان بابا شدن با شوهرم فک ميکرديم