2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
سلام اینجا کسی رویان میره برای میکرو؟ به من سوپرفکت دادم دارم تزریق می کنم

خیلی خوبه رویان خیالت راحت دوست من اونجا رفته بود مرکز عالیه ایه

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من امروز منفی شد روز 15 بود پریود شدم 

شقایق دروغ میگی😢😢😢😢😢😢😢😢چقدر ناراحت شدم 😢😢😢😢😢بخدا دلمو ریختی ..ایشالا تا ماه دیکه نشده طبیعی خدا تو دلت بزاره مگه چندتا جنین انتقال دادی سر موعدت پری شدی یا بعد ازمایشت

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤

اما دوروز دیگه ازمایش بده من اکثر دوستام همینجور بودن مگه علاعم پریودی داشتی که شدی یا بی علامت پری شدی

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
من دیشب کیک خریدم رفتم خونه مادرشوهرم اعلام بارداری کردم امروز شکم شله شل شده نکرانم طبیعی؟ مامان ...

😂😂😂 منم یکی دو روزه حس میکنم شکمم کمی کوچیتر شده..نمیدونم چرا مثه قبل از رو لباس شکمم معلوم نیست😅😅😅.البته خجالت میکشم شکمم معلوم باشه باردارم

دیشب منو همسرم با یه زنوشوهری که همسایمونن سوار آسانسور شدیم..قبل ترش شوهرم یواشکی بهم گفته بود اینم خانمش بارداره و چهار پنج ماهشه 

حالا من توی آسانسور هرچی زیر چشمی به شکم خانمه نگاه میکنم میبینم صافه صافه😂😂😂😂

نمیدونستم باید حسودیم میشد یا امیدوار باشم برای خودم

فوزولم عمتونه😆😆

الهام جان بگو چيکار کنم چطوري دلمو آروم کنم بعد اون همه سختي بعد اون همه درد بعد 34تا تخمک پنج تا جن ...

عزیزممم ناراحت نباش مهم اینکه جنین داری خیلیا همونم ندارن که البته باز اون دسته از ادما باز نا امید نمیشن و جنین اهدایی میگیرن خیلیا با این گریدا باردار شدن اصلا نا امید نباش اصلااا این سمه و چرا هی میگی رو سیاه نشم نمیشی ولی این چه حرفیه مگه تقصیر توئه هر دوتون تو اینکار به یک اندازه سهیمین 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

عزیزم خیلی بده درکت میکنم انشالله دفعه ی بعد من چهارشنبه آز دادم بتام یک بود دکترم گفت داروهاتو قطع کن اماهنوز پریودنشدم فقط یه لک امروز دیدم

دلتنگم برای کسی که مدت هاست بی آن که باشد هر لحظه زندگی اش کرده ام ♾
بچه ها حالت تهوع داره منو میکشه.سه روزه هیچی جز آب و قرص نخوردم که اونم فقط نیم ساعت تونستم تو معدم ...

الهییی عزیزم خیلی بده نمی تونی دمیترون بخوری؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ازمایش دادی شما

بله چهارشنبه دادم بتام یک بود داروهامو قطع کردم اما هنوز پریود نشدم امروز یه لک دیدم

دلتنگم برای کسی که مدت هاست بی آن که باشد هر لحظه زندگی اش کرده ام ♾
اما دوروز دیگه ازمایش بده من اکثر دوستام همینجور بودن مگه علاعم پریودی داشتی که شدی یا بی علامت پری ...

عزیزم دو تا انتقال دادن من از روز دهم ب لکه بینی افتادم،اول قهوه ایی بود بعد کم کم پررنگتر شد دیگه امروز رفتم ازمایش،الانم خونریزی دارم من خیلی کمر درد بودم این مدت و دل پریودی هم داشتم تاریخ پریودم فردا شب میشه،سینه درد بودم ک هفته دوم انتقال از بین رفت گر گرفتگی داشتم ک اونم از بین رفت

بچه ها من۲روز دیگه موعد پریمه.ولی هیچ آثاری ازش نیست.اصلا نمیخوام عقب بیفته.چون این ماه انتقال دارم. ...

ینی کسی نمیتونه راهنماییم کنه😞😞😞😞😞😢😢😢

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
@دریایbساحل عزیزم اره منم شکمم کوچیک شده به شوهرم میگم خانوادت چشمم زدن  میگه نه بابا فک ...

خوشم میاد شوهرت بهش برنمیخوره😂😂😂 تازه با شک میگه فکر نمیکنم😕

من مادر شوهرم که میاد خونمون عین بچه ها میگه شکمتو ببینم!!!

خجالت میکشم جلو شون راه برم..حس میکنم تمام توجهشون به شکممه😅😅

همش نشستم پتو هم میکشم تا سینم

حالا گذشته از شوخی هر روز چهارقل بخون

من شب تا شب میخونم..و ته دلم از چشم زخم صاف میشه 

بچه ها من۲روز دیگه موعد پریمه.ولی هیچ آثاری ازش نیست.اصلا نمیخوام عقب بیفته.چون این ماه انتقال دارم. ...

چیزای گرم بخور..من  سیاه دونه و عسل میخوردم میومد.ولی از یه طرفم میترسیدم باردار باشم

حواست باشه اول مطمئن باشی که باردار نیستی