2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم 🙈🙈🙈🙈 ببین چه گرفتاری شدیم🤣🙈

ميدوني انقدر كه با سختي باردار شديم از هراتفاق كوچيك و بزرگي وحشت ميكنيم

اميدوارم خدا تو دليامون رو بهمون ببخشه🙏

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
خوب میگفتی نسخه جدید برات بنویسه گونال ۳۰۰.از داروخانه ۱۳ ابان میگرفتی

آخه مرخصی ساعتی گرفته بودم دیگه نمیتونستم از هفت تیر دوباره برم رویان و دوباره برگردم سرکار اینطوری دیگه تایم اداری تمام میشد ، متاسفانه مشکلات من یکی دوتا نیست امیدم به اینه همین 75 رو بتونیم گیر بیارم 

عزیزم من دوتا دارم اگه بکارت میومد تاریخ هم داره

ممنونم عزیزم یادمه شما نوشته بودید که با قیمت آزاد خریدید من دنبال اینم که با هزینه دفترچه بیمه بتونم تهیه کنم من محدودیت مالی دارم بازم اگه مجبور شدم و گیر نیاوردم مزاحمتون میشم

عروسی این هفته سه شنبه اس بااین وضعم عمرادیگه برم حالم بده تهوع اینها.آش مامانم درست کرده.قربونت برم ...

قوربونت اره اصلا نرو آش تو بخور استراحت کن دستاتم مدام بشور 

اخهههه ثوابش بعت میرسه و نی نی نازت تو دلت داره کیف میکنه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
قوربونت اره اصلا نرو آش تو بخور استراحت کن دستاتم مدام بشور  اخهههه ثوابش بعت میرسه و نی نی نا ...

ای جونم عزیزم ,توباورکن خیلی حسم میگه مامان شدی .🤗🤗

روزمادر مادر دوفرشته هستی ایشالله.

چشم هی اش میخورم سوپ و...گاهی فقط برنج.

شرمنده توام زیادمیری دستشویی؟من حتی شبهاهم بیدارمیشم .خیلی دفع اب دارم.اب نخورم کلیه هام دردمیگیرن شدید

ای جونم عزیزم ,توباورکن خیلی حسم میگه مامان شدی .🤗🤗 روزمادر مادر دوفرشته هستی ایشالله. چشم هی اش ...

خدا از دهنت بشنوه 

علایم بارداری عشقممم برو حالشوو ببر 

اره آب بخور خیلی خوبه من کلا اب زیاد نمی خورم فقط ۱لیوان با قرصای استرادیول می خورم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ای جان که فکر سومی و چهارمی 😍😁 ای کاش منم بارداری هام راحت بود ،دوتا دیگه میاوردم 😁 مامان سبحان د ...

عزيزم از چند هفته حرکت کرد نی نی ت؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
خدا از دهنت بشنوه  علایم بارداری عشقممم برو حالشوو ببر  اره آب بخور خیلی خوبه من کلا اب ...

ایشالله که بارداری مامانی و4ام خوش خبرمیای.من مجبوری اب خیلی میخورم نخورم ازدردپهلونمیخوابم.یعنی چیزی میگمااا افتضاح میرم هرساعت میرم.ازکجامیگی علایمشه؟؟وییی😂🤩🤩

الان داشتم حجرات میخوندم برای همه دعاکردم خدابچه سالم وصالح بده بحق حضرت زهرا

ای جان که فکر سومی و چهارمی 😍😁 ای کاش منم بارداری هام راحت بود ،دوتا دیگه میاوردم 😁 مامان سبحان د ...

سارا جون من واقعا عاشق بچه ها هستم ، الان باور كن هر كسي جاي من بود اگر ٢ تا بچه شير به شير داشت شايد اصلا به فكر بچه بعدي نبود چون واقعا شرايط سختي هست اون هم براي من كه قبلا عاشق خواب و استراحت بودم ولي الان سختيهاش رو به جون ميخرم .

حتي من با وجود اينكه آموزگار ابتدايي هستم و واقعا بچه هاي كلاس هم اذيتهاي خودشون رو دارن هر كس ازم ميپرسه در مورد سختيهاش بهشون ميگم بچه ها همون قدر كه انرژي از آدم ميگيرن چند برابرش رو بهت پس ميدن .

ان شا الله شما هم بارداريت از اين به بعد سختيهاش تمام بشه و به فكر سومي و چهارمي هم باشي .

الهي كه اين روزها قسمت همه دوستان گلم بشه .

عزيزم از چند هفته حرکت کرد نی نی ت؟ 

عزيزم ببخشيد من جواب ميدم ، به نظرم براي هر كس و حتي بچه به بچه فرق داره ، من حركتهاي دخترم رو از هفته ١٦ حس ميكردم ولي براي پسرم رو تا هفته ٢٧ يا حتي شايد هم بيشتر خيلي حس نميكردم .

يكي از دوستهاي من كه الان بچه هاش بزرگ هستن ميگفت توي هر دو بارداريش اصلا حركت واضحي رو حس نميكرده .

وقتي سونو همه چيزش خوبه اصلا نگران نباش عزيزم .