2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

٤ بود روز ٩ هم ازمايش ٢٠٠ بود 

با اینکه دوقلو بودی بتات ۴ بود ؟ 

بین خودمون باشه فردا ۷ انتقالمه می خوام بی بی بزنم البته من یدونه بلاست انتقال دادم 😁😁😁

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
وااای بچه ها این آنوکسا چقد دردناکه، امروز رفتم درمونگاه زدم، ان شاالله از فردا دیگه بگم شوهرم بزنه ...

نه من ساعتای مشخص نمیزنم.اره خخخ میسوزه ولی چندروزبعدعادیترمیشه منم میزنم

و ما همچنان در روزهای انتظار به سر میبریم امروز خواستم به توالت فرنگی از جا که پاشدم یه هو زیر دلم گ ...

وای منم رفتم حموم اینجورشدم طرف راستم تیرکشید حالمم داشت بهم میخوردا.الان بهتری؟من اومدم درازکشیدم

مامان ماهک من حس مثبت شدن دارم بهت،امیدوارم ک شماوهمه مامانهاک منتظرن برن ازمایش بتابدن بابتای تپل م ...

اره دقیقامنم حس میکنم اون مثبت میشه ولی خودم نه😐

ماباهم تویه روزانتقال دادیم ایشالله یه بارداری بی دردسرتجربه کنه

فدات شم من تا ده روز نابود بودم بعد پانكچر بعدش خوب شدم فقط تحمل كردم

يني من تا ده روز اينطورم ؟ باور نميکنم هرگز مثه قبل بشم ديشب تا الان دارم توي تب ميسوزه شکمم سفت شده موقعه دسشوي جيغ ميزنم راه نميتونم برم تحمل ندارم دارمم ميميرم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
سلام محیا جان خوبی عزیزم؟ من به امید‌خدا روز ۶ انتقال هستم ، دیگه اخرین جنینام هست، منتظر معجزه ...

سلام منم روز شش انتقالم.علایم داری شما؟من زیرشکمم دردمیکنه.من کلایک جنین داشتم

من تهوع داشتم دل درد بيحالي سرم هم زدم باز خوب نشدم يني ولي سر ده روز بهتر شدم 

چندروز سرم ميزدي ؟ 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
شیر سویا اگر پیدا کنی خوبه، دوغ فراوان بخور، مرغ و کباب، تازه اگر حالت اینهمه بد هست به نظرم به دکتر ...

شير سويا خوبه ؟ مرغ کباب دوغ تخم مرغ هم ميخورم سرم هم ميزنم ولي دارم هروز بدتر ميشم قرص شربتم ميخورم ولي هيچي 

عزیزم اگه حالت خیلی بده حتما با پزشکت تماس بگیر  ولی همش سفیده تخم مرغ بخور حتمااااا روغن زیتو ...

انقدر روغن زيتون الوچه ميخورم اصلا انگار هيچي

دوغ بخور عالیه منم یه بار هایپر شدم وحشتناک فقط دوغ میخوردم روزی سه چهار پارچ بعد یه ساعت یه بار دست ...

چند روز اينجورشدي

داروهای پانکچر عوارض داره؟خیلی حالم بده نفسم به زور بالا میاد معدم خیلی می سوزه سر دردم دارم به خاطر ...

اره عزيزم عوارضش زياده تا ميتوني پروتيين داربخور قند و فشارت رو چک کن نزار حالت بدشه