2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
واي نفسي جون چقدر قشنگ نوشتي خداروشكر جواب صبرو تحملت رو به بهترين شكل گرفتي  انشاالله هميشه كن ...

قربونت عزیزم ممنون از دعای خوبت😍

انشاءالله 😅😅

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
یادش بخیر پارسال اینروزا انتقال اولم بودبا کلی امید وارزو ک.منفی شد ولی میدونین بچه ها من ناراحت نشد ...

سلام وای واقعا؟چقدرخوب این حس وحالتوبرای هممون میخوام منم اولین انتقالمه فقط یه جنین داشتم کلا.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببين دكتر به من فقط شياف و آمپول داد حالا قرص رو نميدونم  عزيزم مرجان جون هم جفت دوقلوهاش پايي ...

ممنون عزیزم

خدایا صلاحت رو با آرزوم یکی کن   خدایا شکرت هزاران بار شکرت  
یادش بخیر پارسال اینروزا انتقال اولم بودبا کلی امید وارزو ک.منفی شد ولی میدونین بچه ها من ناراحت نشد ...

اخهههه عزیزم خداروشکررررر😚😚

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه الان که خیلی زوده ولی ۱۰ انتقال می زنم

چه خوب ایشالله خوش خبربیای,من که نمیزنم همون ازمایش چون ازبس منفی شده بدم میاد.من طرف راستم تیرمیکشه نگرانم.یکمم کمردرد امروز یکم زیادپاشدم توخونه

سلام دوستان منم امروز ۱۵انتقالم بود آزمایش دادم متاسفانه منفی شد 

متاسفم عزیزم انشالله دفعه بعدی حتما مامان میشی

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

@مرجانوآسمان    عزیزم شما جفتت پایین بود چکار کردید؟ دارو چی داشتید؟

من رفتم سونوگرافی گفت جفت سرراهی. وقتی اومدم خونه خونریزی کردم. قبلش به دکترم گفت لکه بینی دارم اونم شیاف داد. حالا نمیدونم خونریزی که شد دارو و درمان فرق میکنه؟

سلام رفتم سونوگرافی گفت جفت سرراهی کامل اومده پایین. وقتی رسیدم خونه خونریزی کردم. دکتر هم فقط استرا ...

نگران نباش. منم بخاطر جفتم که پایین هست لکه بینی داشتم. بجز پروژسترون و استراحت کاریش نمیشه کرد.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

خوش به سعادتت عزیزم انشالله خدا حافظ بچت باشه

من انگار لیاقت مادر شدن رو ندارم ۱۷سال چیز کمی نیست 😭😭😭😭😭تورو خدا دعام کن خسته شدم 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
@مرجانوآسمان    عزیزم شما جفتت پایین بود چکار کردید؟ دارو چی داشتید؟ من رفتم سونوگرافی ...

آره عزیزم. فقط استراحت کردم.

شیاف داشتم اون موقع و دو هفته یکبار آمپول پرولوتون.

از قبل داشتم اینارو البته.

چیزی اضافه نشد. فقط استراحت و نزدیکی ممنوع و ...

من البته خونریزی نداشتم. اما سونو‌گرافه گفت اگرم خونریزی و لک داشتی بدون از همون جفت سر راهیه .

باید استراحت کنی. بالا رفت چه بهتر. اگرم نرفت ، دو قلو هست ، سز میکنی دیگه.

ولی خدا رو شکر بالا رفت و قدامی شد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
نگران نباش. منم بخاطر جفتم که پایین هست لکه بینی داشتم. بجز پروژسترون و استراحت کاریش نمیشه کرد.

از خونریزی خیلی ترسیدم. یعنی ممکنه با خونریزی هم اتفاقی نیافته انشالله؟