2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046363 بازدید | 684509 پست

دوستان من امشب میخواستم برم تزریقاتی امپولامو بزنم بعد همه اچ ام جی هارو گذاشتم بیرون از یخچال یکیشو برداشتم رفتم بعد یادم رفته بود بزارم یخچال ساعت ۵ و نیم از خونه رفتم بیرون ۸ونیم که برگشتم دیدمشون گذاشتم یخچال یعنی فاسد شدن؟   ترو خدا اگه اطلاع دارید جوابمو بدید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای گلم.کسی راجب میوم اطلاعی داره؟با وجود میوم میشه بچه دار شد؟ من میوم دارم یکسال اقدامم باردار نشدم تحت نظر دکترم هستم اول متفورمین میخوردم قطعش کرد حالا لتروزول بهم داده . کسی تجربه ای داره کمکم کنه

خدایا شکرت   
وای شادن جون کی آزمایش دادی؟ مگه نگفتی آزمایشت چهارشنبه ست؟ واقعا منفی شدی؟😔😔😔 دلمون خوش بود گفت ...

آره عزیزم دیگه روز دوازده رفتم گفتم اقلا کمتر آمپول بزنم چون میدونستم منفی ام

انشاالله که شما و مامان ماهکو مهربون سه تایی مثبت میشین دوباره تاپیک جون میگیره😙😙😙

این سری خدا بخواد سه روزه انتقال میدم ...

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
متاسفم شادی جان 😢 اخه چرا اینطور شد..خیلی خیلی ناراحت شدم 😢 

عزیزم😙😙😙 چی بگم سارا جون، اینم شده قسمت من ...

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
راستی وزنت به حالت عادی برگشته ؟!

من کلا12کیلو اضاف کردم..ی هفته بعدزایمان 6کیلو کم کرده بودمِ.دیگه خیلی وقته خودمو وزن نکردم ببینم چطورشدم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خانما کسی عمل تخمک کشی کرده دومین پریود شما عقب افتاد تا چند روز.   هایپر شدم

من دقيقا مثل قبل پريود شدم 

ولي خيليا بودن عقب افتاده نگران نباش

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بین ۹ تا ۱۳ زنگ بزن. تهرانی؟

نه شیرازهستم ...

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
سلام دوستای گلم، امیدوارم کلی مامان جدید بهمون اضافه شده باشه  از خودمون بگم، این مدت دو بار ب ...

سلام زينبي جون ، خدا رو شكر خانمي كه گل پسرت رو به سلامت در آغوش گرفتي ، مباركت باشه عزيزم ، ان شا الله قسمت همه دوستان بشه .

سلامت باشی مهربونم ان شالله بحق این دم اذان  قسمت شما و دوستان منتظر عزیزم🙏🏻❤️

سلام الهامي جون ، چطوري خانمي ؟ كي زايمان كردي خبر ندادي عزيزم ، مباركت باشه و ان شا الله قسمت تك تك دوستان عزيزم بشه .

خانما کسی عمل تخمک کشی کرده دومین پریود شما عقب افتاد تا چند روز.   هایپر شدم

من دقیقا ده روز عقب انداختم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘