2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046464 بازدید | 684513 پست
[QUOTE=123888606]زنده باشی😙 انشاالله عزیزمممم آره پیله وری قبلش چنان میگه فقط بلاست ولاغیر، اونوقت ...

پناه بر خدا ...

راستی آزمایشارو دادی کامل؟ چقدر شد هزینش؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
شادن جون به نظرم دكترت روعوض كن كلا جنين سه روزه رو انتقال بده فكر ميكنم شانست بيشتر باشه 

من همدان میرم عزیزم مجبورم با همین دکترم ادامه بدم یه دکتر دیگه هست اون کارش بهتره ولی کلینیک خصوصی هست که هزینه هاش خیلی بالاست و اینکه یه سری از کادرش با مرکز ما مشترکه مثلا جنین شناسش و اینکه دکتر خودمم اونجاست ممکنه باز به همون بخورم ولی حتما این دفعه سه روزه انتقال میدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر ماهم خوبیم پسرمن از دوماهگی خیلی بهتر شد هم دل دردش هم خابش..ولی معمولا میگن بعد 4ماه دیگه ...

هفته دیگه یکشنبه آن شاالله زایمانشه.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام دوستای گلم، امیدوارم کلی مامان جدید بهمون اضافه شده باشه  از خودمون بگم، این مدت دو بار ب ...

به سلامتی.....مبارکه‍ههههههه

قدم نورسیده مبارک.نامدارباشههههه.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
خانما یه سوال میگه جنین وقتی ۵ روزه باشه از همون روز یا فردا وارده دیواره رحم نمیشه و hcgترشح نمی کن ...

نه عزیزم دیگه اینقدر فوری هورمون ترشح نمیشه که، تا کامل لانه گزینی کنه بعد که اونم چندروز طول میکشه درجا نمیچسبه که😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیزم دیگه اینقدر فوری هورمون ترشح نمیشه که، تا کامل لانه گزینی کنه بعد که اونم چندروز طول میکشه ...

😂😂😂😂

فردا بی بی بزنم 😶😶😶🤣🤣🤣

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
😂😂😂😂 فردا بی بی بزنم 😶😶😶🤣🤣🤣

وای نه زوده خیلی

بعد بی بی یه چیزیه که اگه منفی بشه واقعا آدمو کلافه و مضطرب میکنه، اقلا به وقتش بزن مثلا روز نهم به بعد، الان واقعا زوده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پناه بر خدا ... راستی آزمایشارو دادی کامل؟ چقدر شد هزینش؟

یاخدا

فعلا کارپوتایپ رو انجام دادیم شد۴۰۰هزار

۲۹بهمن هم ماله دی ان ای اسپرم شوهرم توفاطمیه۱۷۰هزار

یهسری هم شد۱۵۰هورمونی خودم

فقط ایمنی وانعقادی مونده اونم گفتن یک وچهارصد ازمایسگاه رضوی،،فقط همه سی دی مارکرها رو ننوشته دکتر اگه بخای تکمیل انجام بدی دومیلیون،،گفت هزینه هرسی دی ۹۰هزاره

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
یاخدا فعلا کارپوتایپ رو انجام دادیم شد۴۰۰هزار ۲۹بهمن هم ماله دی ان ای اسپرم شوهرم توفاطمیه۱۷۰هزار ...

دی ان ای اسپرم همون دی اف آی میشه؟

چقدر گرون میشه، اونوقت ازمایشارو بیمه قبول میکنه یا آزاد حساب میشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یاخدا فعلا کارپوتایپ رو انجام دادیم شد۴۰۰هزار ۲۹بهمن هم ماله دی ان ای اسپرم شوهرم توفاطمیه۱۷۰هزار ...

عزیزم ایمنی انعقادی رو برو سازمان انتقال خون یه سری هاشو که داره رو اونجا انجام بده خیلی مناسب تره هر کدوم از فاکتورا رو که نداشت برو جای دیگه

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
دی ان ای اسپرم همون دی اف آی میشه؟ چقدر گرون میشه، اونوقت ازمایشارو بیمه قبول میکنه یا آزاد حساب می ...

شادن جون خوبی در چه حالی جوجه ها رو انتقال دادی تو دلتن الان؟😊😘

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
دی ان ای اسپرم همون دی اف آی میشه؟ چقدر گرون میشه، اونوقت ازمایشارو بیمه قبول میکنه یا آزاد حساب می ...

اره دی اف ای هستش

اره خیلی ما کارپوتایپا رو بیمارستان بهشتی انجام دادیم شد ۴۰۰ولی اینجا گفتن نفری۵۹۰هزار 

ماکه بیمه نداریم سلامته اونم قبول نمیکنن،فکر کنم دفترچه تامین اجتماعی قبول کنن باید بپرسی عزیزم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ازه همینا رو میزنم کامپیوتری هست ....واتساپم پیام دادم همین شماره ها داد که تماس بگیرم 

بین ۹ تا ۱۳ زنگ بزن. تهرانی؟

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین