2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046541 بازدید | 684523 پست
اگه خودتون مشکل تخمکگذاری ندارین، بخاطر دی اف آی میکرو نکنین. بجای هزینه میکرو، پولشو بدین مکمل همست ...

وااااای چقدر بهم امیدواری دادین ...خودم مشکلی ندارم اما مورفو یک هست ودی اف ای بالا ....که دکتر شیراز بهم گفت فقطط اهدایی ودرمانم نداره خیلی ناامیدم کرد ...فعلا داریم رژیم رعایت میکنیم تا بعد از عید ایشالا که بهتربشه ...

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
سلام من یه سال دیگه هم دارم تو اخرین سونو که روز دوم سیکل بود گفت یه طرف 8 تا یه طرف 6 تا به نظرتون ...

وای چرا مردا اینقدر لجباز هستن منو شوهرم هرررروز تو خونه سر همین موضوع بحث داریم ازوقتی فهمیده اسپرم خرابه بیشتر چسبیده به کامپیوتر تا ۴صبح

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چرا مردا اینقدر لجباز هستن منو شوهرم هرررروز تو خونه سر همین موضوع بحث داریم ازوقتی فهمیده اسپرم ...

از استرس هست فکر کنم یعنی شوهر من طوری رو من حساس و دقیق بود داشتم دیوونه میشدم حالا خودش داره همه چی رو خراب میکنه 

نمی دونم چرا اینقدر ضعف دارم هر چی هم دارم دارو و غذای تقویتی می خورم اثر نداره صبح که بیدار میشم انگار تا صبح داشتن کتکم میزدن کل بدنم درد می کنه کوفته هست حس میکنم از ضعف می لرزم همش میگم اگه این ماه انتقال باشه با این ضعف من چی میشه 

سلام دوستای گلم، امیدوارم کلی مامان جدید بهمون اضافه شده باشه 

از خودمون بگم، این مدت دو بار بیمارستان بستری شدم به خاطر فشار خون بالا، دفع پروتیین و بقیه آزمایشاتم همه سالم بود، دیگه مجبور شدم آمپول های بتا رو زدم و در نهایت شنبه 19 بهمن ختم بارداری اورژانسی با روش سزارین داد دکتر، و با کلی ترس و لرز رفتم اتاق عمل و خدا رو شکر بهترین روز عمرم رقم خورد😍😍😍😍

ببخشید زودتر نگفتم، تو بلوک زایمان گوشی رو ازم گرفتن و همه چی اون قدر سریع اتفاق افتاد که نتونستم خبر بدم، ولی دلم قرص بود شما دعا می کنین... 

بعدش هم کلی درگیری داشتم، ولی همه شما رو از ته دل دعا کردم و دعا میکنم

ان شاالله که بقیه مامان ها سالم زایمان کنن

و مامان های منتظر هم زودتر باردار بشن با کمترین درد سر

سلام دوستای گلم، امیدوارم کلی مامان جدید بهمون اضافه شده باشه  از خودمون بگم، این مدت دو بار ب ...

عزیزم خداروشکر که خودتو و گل پسرمون صحیح و سالم هستین قدم نی نی خوش گلمون هم مبارک باشه💖💖💖💖 

تو ازمایش عدد مورفو رو چند زده؟ عجیبه دی اف ای ننوشته...خودت برو بده حداقل بدونی ...الانم بدی بد نی ...

آزمایشی که شهر خودمون داد 75 درصد نرمال بود ولی مرکز که رفتیم دیگه آز نداد یعنی گفتن نمونه ای که برای پانکچر میدینو خودمون آزمایشم میکنیم دیگه والا تو پرونده نوشتن که دست خودمون نمیدن ببینیم چه خبره

دکتر نصر مرکز مام؟ راستش منم شاید برم البته یه بار دیگه جنینامو بعداز عید سه روزه انتقال بدم اگه نشد دیگه بیام تهران

راستی هزینه هاشو میدونی چجوریه؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام دوستای گلم، امیدوارم کلی مامان جدید بهمون اضافه شده باشه  از خودمون بگم، این مدت دو بار ب ...

وای خداروشکر عزیزم همش تو فکرت بودم قدم تو رسیده مبارک باشه 😙😙😙

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

اخی عزیزم

بسلامتی ان شالله😍😍😍😍

ان شالله بعد از این تند تند مامان بشی😁نینیهای سالم وصالح وخوشقدم وخوش روزی نصیبت بشه

خدا خودش بهتر میدونه. بارداری سختی داشتی خواسته زودتر تمومش کنه🥰🥰

اسم گل پسرتم بگو ببینیم چی گذاشتی؟؟😁😅

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
بله عزیزم با همون جنین نتیجه گرفتم

عزيزم شما گفتي جنيناتو انتقال دادي به يه مركز ديگه ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷