2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست

سلام دوستان.دکتر به من قبل میکرو قرص یدوفولیک و کانسپشن و پودر اینوفولیک داده.سوالم اینه که من الان روزی دوتا گلای وانس میخورم با این پودر تداخل نداره آخه میگن داخل پودر اینوفولیک متفورمینم هست و یه سوال دیگه اینکه پودر اینوفولیک روزی دوبار واسم نوشته میشه به جای دوبار فقط روزی یه بار بخورم چون خیلی گرونن.ممنون میشم جواب بدید

خدااااایا صدهزار مرتبه شکرت بابت معجزه قشنگت😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان.دکتر به من قبل میکرو قرص یدوفولیک و کانسپشن و پودر اینوفولیک داده.سوالم اینه که من الان ...

سلام عزيزم به نظرم روزي يه بار بايد پودر اينوفوليك رو بخوري دكتر به من اينطوري گفته بود 

تداخل دارويي رو هم نميدونم 

موفق باشي 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من نه دوساعتو حتما گریه میکنم شوهرم میگه باید برات عادی شده باشه که😅 توکل به خدا ...

عزیزم.ازمایش دادی مگه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بسلامتی فک کنم زوده

عزیزم چطوری با گل پسری😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها زینبی چ خبر من پستی ازش ندیدم اصلا

سلااام .من روز شش انتقالم .هیچ علایمی ندارم . نگرانم  میدونم بودن علایم دلیل بر مثبتی نیست . ...

سلام.عزیزم. بسلامتی انتقال دادی...انشاءالله ایندفعه مشکلی پیش نمیاد وبارداری خوبی داشته باشی

نگران نباش هنوززوده واس علایم..من تا8روزهییییییچ علامتی نداشتم.

آره عزیزم، دوازدهم خودم میدونستم منفی میشم غیر از این بود تعجب میکردم انشاالله شماها مثبت بشین وای ...

😞😞😞

عزیزم.ازمایش دادی مگه

بله نفسی جون دو روز زودتر

اینم قسمت منه فعلا ...

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
منم بخدا😔😔😔 احساس میکنم هیچوقت قرار نیست مامان بشم... امروزم منفی شدم روز دوازدهم دیگه ام آزمایش ...

الهی عزیزم، چی میتونم بگم که آروم بشی، فقط  از ته دل دعا میکنم که برات معجزه بشه و چند روز دیگه نتیجه مثبت بگیری عزیزم، خدا خودش بهمون رحم کنه   

سلام عزيزم به نظرم روزي يه بار بايد پودر اينوفوليك رو بخوري دكتر به من اينطوري گفته بود  تداخل ...

ممنون عزیزم آخه بعضیا میگفتن روزی یه بار فایده نداره باید حتما دوبار باشه میخواستم مطمئن بشم

خدااااایا صدهزار مرتبه شکرت بابت معجزه قشنگت😍😍