2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046555 بازدید | 684527 پست
خانوما توروخدا جواب منم بدین خیلی نگرانم ازمایش بتا من زده بالای 200روز ششم تاخیر پریودی ام ولی امرو ...

عزیزم استراحتت و زیاد کن و برو پیش متخصص شرایطتو بگو ..چون دوباره سقط داشتی باید بیشتر مواظب باشی ..انشاءالله این بچه نازتو سالم بگیری بغلت ..استرس نره به خودت

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
دوستان گل سبام امپول پروژستونتونو خودتون میزنید تو خونه بعد انتقال یا میرید درمانگاه میزنه ..من روز ...

انقدر سخت نگیر من همه آمپولامو رفتم درمانگاه زدم البته با ماشین رفتم 

خدا جونم شکرت...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم استراحتت و زیاد کن و برو پیش متخصص شرایطتو بگو ..چون دوباره سقط داشتی باید بیشتر مواظب باشی .. ...

مرسی که جوابمو دادین دکترم از شانسم رفته مسافرت متخصص خوب فقط یه نفر میشناسم که جواب نمیده همین جوری پیش یه دکتر متخصص برم؟

منم شرایط همسرم مثل مال شماست و خودم ایمنی ام یکم بالاست..

تو بيضع شوهرتون چقدر اسپرم پيدا ميکنن و کيفيتشو چطوري مشخص ميکنن؟ با فريز شما کاشت کردين يا روز عمل خودتون شوهرتم عمل کرد؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
مرسی که جوابمو دادین دکترم از شانسم رفته مسافرت متخصص خوب فقط یه نفر میشناسم که جواب نمیده همین جوری ...

عزیزم اون متخصص خوب نمیتونی همسرت و بفرستی حضوری وقت بگیره؟؟

ببخشید علاعمتون چیا بود تو روزای ۴ و ۵ به بعد انتقال ریز و درشتشو بگو امپولارو میزدی حالت کرختگی یا ...

تنها علامتم همین بود که گفتی.احساس میکردم سرما خوردم.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
تو بيضع شوهرتون چقدر اسپرم پيدا ميکنن و کيفيتشو چطوري مشخص ميکنن؟ با فريز شما کاشت کردين يا روز عمل ...

آره اسپرم فریز کردن ..خوب تعدادش کم بود کیفیت هم نگفتن ولی ده تا جنین تشکیل شد ..

خانوما توروخدا جواب منم بدین خیلی نگرانم ازمایش بتا من زده بالای 200روز ششم تاخیر پریودی ام ولی امرو ...

چيزي نيست استراحت کن امروز رو تا دکترت بياد

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
واي تورو قران راس ميگي ؟ چرا چي ميشه ؟ اخ بگم خدا همسرمو چيکار کنه بيشتر ده روز بود نزديکي نداشتيم ا ...

عزیزم کسانی که هایپر میشن تخمدانهاشون بیش از اندازه بزرگ میشه، نزدیکی هم براشون دردناک میشه و هم خطر خدای نکرده پیچش تخمدان هست.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
مرسی عزیزم دوستمون کفتن الان گفتم سفارش داد  دمتون کرم❤️

خواهش میکنم، اتفاقا به من هم شیسا جان گفتن داروخانه حاجی نژاد داره و منم اینترنتی از اونجا تهیه کردم بعد از اینکه پاسخ شما رو نوشتم دیدم شیسا جان هم پاسخ دادن، خدا خیرش بده من کلی گشته بودم پیدا نکردم بعد از کمک ایشون گیرم اومد

آره اسپرم فریز کردن ..خوب تعدادش کم بود کیفیت هم نگفتن ولی ده تا جنین تشکیل شد ..

تو کارت فريز اسپرم ننوشته چند تا کاسه

اسپرم ؟ از خودت چند تا تخمک گرفتن ؟ مشکل ايمني يعني چي ،؟