2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046499 بازدید | 684518 پست
هر بار که میرم میام سه چهار روز مریضم بس که بهم فشار میاد دوباره باید بعد تعطیلی برم الانم سرگیجه دا ...

میفهمم..راه دور خیلی سخته..ولی دیگه چاره ای نیست.قوی باش.ان شاء الله که مثبت بشی تمام خستگی روحی و جسمیت بریزه و این سختی هارو فراموش کنی باشیرینی اومدن نی نی 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میفهمم..راه دور خیلی سخته..ولی دیگه چاره ای نیست.قوی باش.ان شاء الله که مثبت بشی تمام خستگی روحی و ج ...

شما راه دور نبودین راه کاربردی ندارین چه کنم این مدت که ضعیف نشم چون واقعا ضعف بدن می تونه اثر منفی داشته باشه از ساعت 1 تا حداقل 6 هربار طول میکشه از صبح زودم از شهرمون میریم

شما راه دور نبودین راه کاربردی ندارین چه کنم این مدت که ضعیف نشم چون واقعا ضعف بدن می تونه اثر منفی ...

والا من نزدیک بودم،تو شهر خودم بودم ولی هرسری تا برم و بیام خونه ساعتها طول میکشید.با خودت خوراکی های مغذی ببر. کم کم بخور، نزار ضعف کنی اذیت بشی

دوستان گل سبام امپول پروژستونتونو خودتون میزنید تو خونه بعد انتقال یا میرید درمانگاه میزنه ..من روز ...

من که همه رو رفتم بیرون زدم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
والا من نزدیک بودم،تو شهر خودم بودم ولی هرسری تا برم و بیام خونه ساعتها طول میکشید.با خودت خوراکی ها ...

غذا از خونه می برم هر چی به شوهرم میگم بخر میگه اینا مواد نگهدارنده داره راست میگه هر چی می خوای بخری طبیعی نیست خودم هم اصلا جون ندارم چیزی اماده کنم 

غذا از خونه می برم هر چی به شوهرم میگم بخر میگه اینا مواد نگهدارنده داره راست میگه هر چی می خوای بخر ...

یه خرده اجیل و میوه ببر با خودت.من همیشه میبردم.هم سالمه هم مفید

بچه ها من نمیتونم همه صفحاتو بخونم.صفحات زیاده!از زینب جون چه خبر؟ @زینبی_بابا     دیش ...

چند روزه خبری نیست ازش.

امیدوارم که خودش و گل پسرش خوب باشن..

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
نه عزیزم نخریدم جراتشم ندارم اخه روز ۱۰ انتقال هم هاش سی جی زدم گفتم مثبت کاذب نشون میده 

عزیزمممم ایشالا با جواب مثبتت میای هممون و خوشحال می کنی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ممنونم عزیزم... هی میخوام دلداری خودم بدم که این دکتره اخلاقش همینه!تا حالا چند نفر رو دیدم از اتاق ...

عزیزم نگران نباش اکثر افرادی که میرن سونو و ان تی مشکل داره تو سلفری نرماله جنسیت دقیق هم تو سلفری بهت میگن انشااله برای شما هم نرمالن

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات