2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست
از دکتر بپرس ببین خوردن سیرابی مشکل نداره؟ من با خوردن سیرابی برام معجزه شد. کلا حالت تهوعم پرید و ر ...

دکتر دسترسی ندارم. ممکنه خوردنش سر خود مشکلی داشته باشه؟

خدایا صلاحت رو با آرزوم یکی کن   خدایا شکرت هزاران بار شکرت  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بودم پیش همچین دکتری دیگه نمیرفتم ☹

آره دیگه دلم نمیخواد برم پیشش

نمیدونم چرا دکترم فقط اینو قبول داره

در صورتی که یه دکتر سونوی دیگه هم هست همه تعریفش میدن..دلم میخواد برم پیش اون بگه خانم جفتشون سالمه هیچیشون نیست

سلام الهام جان بله میدونم تهران میکرو کردن اما تاجایی که یادمه اهل تبریز بودن .کسی نسخه ازمایشات ایم ...

عزیزم بزن صفحه ۱۱۷۹۷

@زینبی_بابا   یه لیستی گذاشته فکر کنم کمکت کنه..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
ای بابا کاش حتمن یجای دیگه بری عزیزم چقدر نامردن  درکت میکنم دقیقا من سونو میرفتم دوتاشون ب ...

آره اینم یکی رو میشناسیم که بهش گفته برو سقطش کن..درصورتی که الان بچش چند سالشه صحیح و سالم

حتما میرم جای دیگه..با اینکه از اینجا خاطره خوشی داشتم بخاطر شنیدن صدای قلب کوچولوهام و دوقلو بودنشون

ولی امروز با این اتفاق دیگه نمیخوام پامو بزارم اونجا

یه چیزی بگم دیروز که رفتن دکتراز 8 صبح راه افتادیم از ساعت 1 پشت در مطب بودم تا 9 کارم طول کشید تو ا ...

حق داری واقعا امیدوارم که کسی چای ما نباشه ولی اونام جای ما باشن بدترم میشن این از شعور نداشتشونه خودتو ناراحت نکن 

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
اهان.اشکال نداره برات دارومیدن حل میشه

انشالله🙏🙏🙏بسلامتی چندروزبعد گفت ازمایش بدی؟بنطرم اینجا نیا بشین فقط فیلم ببینو کتاب بخون فکرت درگیر اینجانباشه

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
اره هم امپولش هم شیافش400هر12ساعت یکبار

زیزم چرا اینقدر دوز پروژسترون شما زیاده من دو تا امپول پروژسترون را با هم میزنم گفت اگه نتونستی تحمل کنی دو تا شیاف هر دوازده ساعت و دوفاستون هر ۸ ساعت من هنوز امپول میزنم

آره اینم یکی رو میشناسیم که بهش گفته برو سقطش کن..درصورتی که الان بچش چند سالشه صحیح و سالم حتما می ...

عزیزم اره حتمن حتمن برو جای دیکه اصلا هم استرس نداشته باش

اصلا

هیچی نیست نگران نباش

همون استرس ضرر داره برای نی نی ها

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
زیزم چرا اینقدر دوز پروژسترون شما زیاده من دو تا امپول پروژسترون را با هم میزنم گفت اگه نتونستی تحمل ...

عزیزم امپول برای چی میزنی

منم روزی دو امپول تو ی سرنگ و هر ۸ساعت سیکلوژست و دوفاستون دارم

که احتمالا امپولم قطع و شیافم بشه هر ۱۲ ساعت و امپول ۱۲ ساعت

تیکر تولد چهار سالگی پسرم