2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
نشنیدم عزیزم، خودم که خوردم ولی چون دوست ندارم مزه شو زیاد نخوردم 

سلام. من صبح امروز دفع خون آبکی داشتم. رفتم سونو. گفت از کنار یکی از جنین ها خونریزی داشتی و هماتوم کوچک هم داری. انوکسا را بزنم یانه. در ضمن من مشکل تیروئید نداشتم ولی این بار. پر کاری تیروئید دارم. دکترم دهم نوبت داده. چکار کنم؟ اورژانسی برم پیشش

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سیکل تخمک کشی داروهاش فقط تزریقیه. من نهایتاً ۴ تا آمپول داشتم روزی برای تقریباً ۲ هفته. اون ...

پس بازم خوبه چون مدتش کوتاهه
ممنون عزیزم که پاسخ سوالمو دادی

سلام عزیزم ، خب همش امپول میدن دیگه قرص نمیدن ، ترس نداره که ... منم پانکچر شدم روی ۳ الی ۷ تا در رو ...

مرسی بابت انرژی مثبتت مهربون
انشالله همه با خبرای خوش بیان این تاپیک

اخی عزیزم توکل برخدا دعام کنید کاش بگیره وگرنه بایدازاول شروع کنم چون همش یدونه شد

انشالا ک خدا دلتو شاد کنه عزیزم ..منم ایندفعه اکر نشه از اول باید برم دو سیکل داشتم یه سیکلش ک نتیجه نداد انشالا واسه شما نتیحه بده

ببخشیدخواهری سوال میپرسم من ازسرسوزن انوکسامیترسم خودم تزریق کنم روشکمم حالاسوزشش بماندک خیلی دردناک ...

نه دیگه اون دسته سرنگ بکشی به عقب باز میشه موادش میریزم تو سرنگ انسولین که سوزنش باریک تره دردش کمتر میکنه

❤اللهم صل علی محمد و علی آل محمد ❤
انشالا ک خدا دلتو شاد کنه عزیزم ..منم ایندفعه اکر نشه از اول باید برم دو سیکل داشتم یه سیکلش ک نتیجه ...

ممنونم ایشالله که هممون نتیجه بگیریم وخداخودش دلمون روشادکنه ازرحمتش.میمن خیلی دعاکنید خدادوست داره

سلام گلم خیلی ممنون ازدلداری هات ومهربونیات.رفتم انتقال یدونه جنین تشکیل شده بودبرام هچینگ کردن گذاش ...

بسلامتی عزیزم الهی دلت شاد میشه مهم نیست چندتا باشه ی دونه هم کافیه اختیارداری واقعا کسی جز خودمون نمیتونه همدردمون باشه هچینگ چیه؟نشنیدم نگفتن بعد از عملت چ کارهایی کنی؟ 

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
آزمایش تون مشکلی هم داشت؟ کلا میخوام بدونم از هیسترو و آزمایش به نتیجه ای هم رسیدن که مثلا به این د ...

سلام الهی دلت شاد میشه من هم هیسترو شدم هم لاپارا توعکس رنگی اوکی بودم فقط ی احتمالاتی داده بودن پس هیسترو و لاپارا تشخیصی انجام دادم و تو عمل متوجه چسبندگی و دوتا فیبروز گرید ۲ شدن خب این ی علتیه که میتونه تو نتیجه انتقالم تاثیر بذاره دیگه. بنظرم مهم هم هست کسایی بودن ک بعداز چندبار انتقال تازه دکترشون گفته حالا ی هیستروهم بکنیم. هزینه ها و وقتمون میره اگر همه ازمایشارو انجام ندیم. البته نظر منه. 

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
بسلامتی عزیزم الهی دلت شاد میشه مهم نیست چندتا باشه ی دونه هم کافیه اختیارداری واقعا کسی جز خودمون ن ...

منم نمیدونستم چیه ,انگارلایه اش روخراش میدن تالانه گزینی بهترصورت بگیره.به من گفتن استراحت مطلق باشه سه چهاروز بعدش توخونه راه برو.عجله ای کاری نکن و...

بار دوم باز انتقال دادم. دو تا جنین بلاست. هر دو پسرن. ممنون ان شاالله شمام ب سلامتی زایمان کنید.

سلام مرجان جون..من امروز رفتم سونو ان تی برای یکی از جنینام خیلی نگرانم کرد

گفت یکیش 2/58 هست..گفت باید حتما برم سلفری انجام بدم

گفت البته عدد بالای 3 رو میگیم حتما برن ولی شما هم برو انجام بده

به نظرت این2.58 عادیه؟