2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046908 بازدید | 684565 پست
خیلی این خوبه که مثبت نگاه میکنی . من هنوز نرفته و انتقال نداده استرس دارم  چه برسه به روز انت ...

استرس برای چی خوش باش😄😄سعی کن استرست رو کنترل کنی..من با این فکر که خیلی از چیزایی که ما برای رسیدن بهشون دست و پا میزنیم واقعا معلوم نیست به صلاحمون باشه یا نه!؟آروم میگریم

من خیلی جای خالی بچه رو توی زندگیم حس میکردم..با دیدن بچه های همسالام و حتی کوچیکترا حسرت میخوردم..ولی مشکلات زندگی کسایی رو میدیدم که از خدا میخواستم اگه قراره برای ما هم اینجوری به مشکل بخوریم بهتر که نداشته باشیم

الان یکی از اطرافیانمون یه بچه داره که از هفت سالگی مریضی سختی گرفت تا الان که ده سالشه هنوز درگیرن.دلم بیشتر برای پدر مادرش میسوزه که روز و شب ندارن.مادرش فقط سی ودو سه سالشه ولی توی این سه سال موهاش سفید شده بخاطر غصه ای که داره.الانم حال روز خوبی ندارن😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قوربونت من کلا با انتقال میشه ۱۸ خرجمون شد

انتقال دادی یا نه هنوز؟؟

والا منم حساب کنم هنوز هیچی نشده نزدیک ۶.۷ تومن خرج کردیم😐حالا پانکچرم نشدم داروی خاصیم نخوردم

من نمی دونم ذخیره تخمدانم چند بود ولی چون مشکلی نداشتم دوز داروهام و تعدادش خیلی نبود که زیاد تخک نش ...

يادت نيست دوز گونال افت چند بود؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
ایشالا فردا

میشه توضیح بدی چون من هم۴۰ تا تخمک و  هایپر شدم ۱۵ تا جنین دارم فریز برای انتقال رفتم گفتن قند و چربیم بالاس وزنمو باید بیارم پایین مشکل فشارخونم دارم همه چیز اوکی شده برج یک میخوام برم از الان شروع کردم به ال دی خوردن تا کیس هم رفع بشه برای انتقال میگی چه مراحلی رو رفتی برای انتقال

💜  ‌
انتقال دادی یا نه هنوز؟؟ والا منم حساب کنم هنوز هیچی نشده نزدیک ۶.۷ تومن خرج کردیم😐حالا پانکچرم نش ...

انتقالم فردا هستش اخه من تعیین جنسیت بودم بخاطر اونم هست گرون شد

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خیلی این خوبه که مثبت نگاه میکنی . من هنوز نرفته و انتقال نداده استرس دارم  چه برسه به روز انت ...

البته ناگفته نماند منم یه وقتایی استرس داشتم..مخصوصا روزی که رفتیم ببینیم چندتا جنین تشکیل شده برامون

انتقال دادی یا نه هنوز؟؟ والا منم حساب کنم هنوز هیچی نشده نزدیک ۶.۷ تومن خرج کردیم😐حالا پانکچرم نش ...

عزيزم مامان ماهک جون تايين جنسيتن شما اگه مشکل زيادي نداشته باشيد نهايت 12بشه

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
میشه توضیح بدی چون من هم۴۰ تا تخمک و  هایپر شدم ۱۵ تا جنین دارم فریز برای انتقال رفتم گفتن قند ...

من ابان پانکچر شدم دومین پری دکتر ال دی داد خوردم سومیم که بهم قرص استرادیول و فولیک اسید ۵ با اسپرین داد دارم می خورم 

فردام انتقالمه و ما خواستیم هر جنین تو یک نی باشه هزینه اضافه گرفتن فردام یکی فقط انتقال میدم جنینمم بلاسته با گرید A دیگه هر چی حکمت خدا برام رقم می زنه 

وقتی هایپر میشی بهر فاصله بیوفته چون تخمدان به حالت عادی برگرده و داروهام از تنت بره بیرون خیلی بهتره 

عزيزم مامان ماهک جون تايين جنسيتن شما اگه مشکل زيادي نداشته باشيد نهايت 12بشه

آها ینی بچه دار میشده😀.

من خودم مشکلی ندارم خداروشکر فقط شوهرم تحرک اسپرم نداره

بسلامتی اب زیاد بخور تخم مرغ سفیدش و زیاد بخور  حتما جنینات فریز میشن

سفيده هرکاري ميکنم نميشه بخورم اب رو ميخورم شوري جاتم بخورم؟؟؟؟هايپر شدن درد داره،

آها ینی بچه دار میشده😀. من خودم مشکلی ندارم خداروشکر فقط شوهرم تحرک اسپرم نداره

من یه دختر ۱۱ ساله دارم دمی و انقدر که گفتن دارم میارم که البته اشتباهه تک فرزندی  نه هودم نه شوهرم مشکلی نداریم