2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046792 بازدید | 684548 پست
گونال هارو آزاد خريدي؟ چند تا گونال روزي مصرف ميکردي

اره ببین دقیق یادم نیست دکترم‌گفتع بود هر روز بین ساعت ۴تا۶ دورناف و عضلانی و بزنم بعد ۳ روز یه آمپول دیگم اضافه شد تو بازو گفت ۱۰ صبح منم سر وقت میرفتم بیرون نیزدم ولی اصلا یادم نیست چیا بود .گونال و ستروتاید و یادمه یه چیز دیگم بود 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پنجشنبع روز پنج مصرف داروهام سنو شدم نزديک سي تا تخمک با سايز 17به پايين داشتم

خوب همون دیگه زیاده ماشالا بخاطر اینه درد داری کیه وقت پانکچرت؟

اره ببین دقیق یادم نیست دکترم‌گفتع بود هر روز بین ساعت ۴تا۶ دورناف و عضلانی و بزنم بعد ۳ روز یه آمپو ...

اچ ام جي ؟ من الان فقط گونال ميزنم روزي سه تا تا پنج روز که الان سه روز روزي 2تا شده ديگه هيچي سوپر فاکت که الان يکماهي هست ميزنم 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
اره ببین دقیق یادم نیست دکترم‌گفتع بود هر روز بین ساعت ۴تا۶ دورناف و عضلانی و بزنم بعد ۳ روز یه آمپو ...

من این امپولای دور ناف ک ازاد سازی تخمک رو قبلا زدم واسه ای یو ای 🙁اینقد میسوزم گ چرا از ول نرفتم ی دکتر خوب ای یو ای کردم ی بار دکترم نگفت شوهرتو ببر دکتر .مشکل از شوهرمه

پنجشنبع روز پنج مصرف داروهام سنو شدم نزديک سي تا تخمک با سايز 17به پايين داشتم

من نمی دونم ذخیره تخمدانم چند بود ولی چون مشکلی نداشتم دوز داروهام و تعدادش خیلی نبود که زیاد تخک نشه 

من این امپولای دور ناف ک ازاد سازی تخمک رو قبلا زدم واسه ای یو ای 🙁اینقد میسوزم گ چرا از ول نرفتم ی ...

اشکال نداره حتما موفق میشی تو این راه 

خوب همون دیگه زیاده ماشالا بخاطر اینه درد داری کیه وقت پانکچرت؟

احتمالا پنجشنبه همين هفته

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون