2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046911 بازدید | 684565 پست
میگم روز دوم پریود که میری برای دارو از روز سوم شروع می کنی به مصرف ؟

روز دوم که بری سونو میکنن و دارو میدن. دستور مصرف داروها رو هم میدن. بعضی وقتها از همون روز دوم شروع میشه.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روز دوم که بری سونو میکنن و دارو میدن. دستور مصرف داروها رو هم میدن. بعضی وقتها از همون روز دوم ...

من تعداد تخمک هام گفتن خوب ولی amh 1.99 بود دکتر گفت به هم نمی خورن دوباره رفتم ازمایش دادم البته تو پریود نبودهفته پیش بود شده بود 1.55 داشتم سکته می کردم دیگه گفتم حتما چون تو پریود نیست کمتر هست که آروم بشم اما نگرانم که اینقدر تو دو ماه اومده پایین گفتن دوباره باید سونو بشن تا از تعداد تخمک ها مطمئن بشن البته کم کاری تیروئید دارم گفتم شاید از اون باشه که کم شده 

قربونت عزیزم توخوبی؟نی نیهات خوبن انشالله خوبه خداروشکر حداقل این یه موضوع رو حل کردن،،،،فکرشوکن او ...

خوبم عزیزم، نی نیامم اگه باشن خوبن😶😍😍😍 توکل به خدا...

راستی کاریوتایپ برای چیه؟ انشاالله که همه چی خوب پیش بره براتون😙😙😙

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من روز اول پریود هستم فردا باید برم دارو بگیرم روز دوم پریود باید برم برای دارو؟ درسته ؟

اره روز دوم پری سونو میشی بعد دکتر داروهاتو مینویسه و بعد بهت میگه باز کی بری برای سونو ببین من خودم رژیم خاصی اصلا نگرفتم ولی بدنم به داروها جواب داد توم چیزای خوب بخور شوهرت مولتی ویتامین بخوره سعی کن با روغن بادام روی تخمداتات و ماساژ بدی ولی نه خیلی کاره خاصی نمی خواد بکنی 

باز دوستان تجربه داشته باشن بهت میگن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

یه چیز دیگه یبوست خیلی بد هست برای انتقال ؟چون دیدم بچه های سایت خیلی روش تاکید می کنن منم کلا یبوست دارم استرس بگیرم یا روش زوم کنم تا دو هفته هم طول میکشه نمی دونم چیکار کنم بگم دکتر دارو بنویشه براش چون وقتی می گیرم هر چی هم می خورم اثر نمی کنه 

اره روز دوم پری سونو میشی بعد دکتر داروهاتو مینویسه و بعد بهت میگه باز کی بری برای سونو ببین من خودم ...

مرسی الان دارم با روغن سیاه دونه و زیتون ماساژ میدم یکی از بچه ها نوشته بود شب تا صبح با سلفون می پوشونده روی شکمش رو 

یه چیز دیگه یبوست خیلی بد هست برای انتقال ؟چون دیدم بچه های سایت خیلی روش تاکید می کنن منم کلا یبوست ...

اره خوب نیست انجیر خشک بخر با الو بریز تو یه ظرف در بسته روش اب بریز بعد روزی ۲،۳تا کاسه با ابش بخور 

روغن زیتونم اگه می تونی با قاشق بخور 

مرسی الان دارم با روغن سیاه دونه و زیتون ماساژ میدم یکی از بچه ها نوشته بود شب تا صبح با سلفون می پو ...

من نکردم اینارو نمی دونم ولی با دارو تخمک هایی خوبی میشی ایشالا فقط تو نباید به خودت برسی همسرتم باید بریه تا اسپرم های خوبی داشته باشه 

میوه و سبزی فراموش نکنی هردوتون بخورین

چقدرخوب عزیزم.منم دارم حرف میزنم میگم بیایدبمونیدازخدای الست بربکم بخوادشماروبرام نگه داره.عزیزم ببخ ...

افرین عزیزم..تا میتونی از خدا مهربون بخواه.و با اون جنینا حرف بزن..من دوستم مسخرم میکرد میگفت اون جنینا که نمیفهمن.ولی وقتی یه سنگ یه گیاه احساس داره.چطور میشه جنین انسان احساس نداشته باشه

در مورد سوالت نمیدونم عزیزم چی بگم.اگه من بودم عروسی داداشمم بود نمیرفتم..چون اعتقاد دارم باید استراحت داشته باشی مخصوصا روزای اول!

ولی میبینم خیلی ها هستن که بدون هیچ استراحتی بچشون تو دلشون مونده و مشکلی هم پیش نیومده

اینا رو هر چی می خورم اثر نمی کنه برای همین ترسیدم شاید کلا شیاف خریدم گذاشتم خونه 

اخه شیافم زیادیش خوب نیست با روغن زیتونم تو ناف تو بزن 

اره روز دوم پری سونو میشی بعد دکتر داروهاتو مینویسه و بعد بهت میگه باز کی بری برای سونو ببین من خودم ...

مولتی ویتامین داریم می خوریم دیدم نوشتن ویتامین EوD3 خیلی تاثیر داره من این مدت دادم شوهرم خورد خودم نخوردم از امروز خودم هم می خورم 

مولتی ویتامین داریم می خوریم دیدم نوشتن ویتامین EوD3 خیلی تاثیر داره من این مدت دادم شوهرم خورد خودم ...

من D پایین بود دکتر ۳تا آمپول برام نوشت خیلی تو باروری تاثیر داره