2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046753 بازدید | 684544 پست

من این هفته می خوام شروع کنم برای میکرو یعنی این هفته دارو میدن میشه بگید این مدت چیکار کنم چی بخورم که بهتر جواب بگیرم ؟بعد داروهاش چیه عوارضش زیاده؟امپول خیلی داره باید حتما برم بیمارستان یا تو خونه میشه و اخرین سوال اینکه بعد از تخمک کشی چقدر طول میکشه تا انتقال بدن ممنون میشم راهنماییم کنید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخاطر پرژستون بعضی ها رو دیدم تا ۲ماهم نشدن بعصی ها چند روز دیر تر میشن...نگران نباش ..اون بخاطر دار ...

۳۶ سالمه دوتا جنین انتقال دادم که نشد 

دوتا دیگه دارم

اخه دوماه قبلش هم امپول زده بودم که پری نشه واسه همین یکم نگرانم میخوام زودتر بشه 

وای واقعا??من فکرمیکردم تنهامال من کمن دعاکن برای منم همون چهارتاتشکیل بشن.چه کارخوبی کردی حرف زدی ت ...

آره من فرش انتقال دادم

فقط دعا کن خدا برات بخواد مادرشی😙😙.خیلی زووود..حالا چطوری و با چندتا تخمک و جنین و..  بسپر به خودش حلش میکنه

سلام دوستان من قرار بود اين دوره ميکرو کنم و چهارشنبه گذشته 16 بهمن که روز 20 پريودم بود بعد از مصر ...

منم دکترم با توجه به آزمایشامون گفت هنوز جا داری برای آی یو ای ولی منو شوهرم دیگه نمیخواستیم الکی وقت و هزینه رو هدر بدیم..گفتیم همون میکرو

بعد دکتر که شروع کرد برای میکرو تازه توی سونو هام فهمید چقد تعداد تخمکام کمه! حس کردم خودشم پشیمون شد که چرا ای یو ای رو پیشنهاد داده بود.

عزیزم اگه دکترت میگه میکرو کنین، شوهرتو راضی کن برا میکرو.اگرم اصرار به آی یوی ای داره یک دفعه انجام بدین اگه خدایی نکرده نشد بعدش بدون معطلی برین میکرو

منم دکترم با توجه به آزمایشامون گفت هنوز جا داری برای آی یو ای ولی منو شوهرم دیگه نمیخواستیم الکی وق ...

مرسي از راهنماييت

دکتراي مختلف بعد از آزمايش هاي متعدد به ما گفتند ناباروري بدون توضيح داريد. طبق روند معمول همه کلينيک ها به ما گفتند با IUI شروع کنيد، اما من چون نميخواستم وقت و هزينه و اميدم هدر بره مصر بودم به ICSI. همسرم اون موقع هيچي نگفت اما چهارشنبه که براي تزريق رفته بودم به ما گفتند مشاوره ژنتيک بشيد قبلش

اونجا هم با صحبت هاي خانم دکتر که براش جاي تعجب داشت که چرا درمان هاي اوليه رو قبول نکرديم و ...، نظر همسرم عوض شد و گفت عجله نداريم پس با IUI شروع ميکنيم. منم چون نميخواستم باهاش مخالفتي داشته باشم به خاطر مسائل و مشکلات احتمالي بعدي، قبول کردم  

خسته شدم از دکتر و درمان اما انگار کسي درکم نميکنه. برام دعا کنيد ماماناي مهربون

او برایم بهترین ها را میخواهد
مرسي از راهنماييت دکتراي مختلف بعد از آزمايش هاي متعدد به ما گفتند ناباروري بدون توضيح داريد. طبق ر ...

خدا رو شکر که مشکل خاصی ندارین عزیزم

حالا چه ایرادی داره یه دفعه هم ای یو ای انجام بده شاید یهوو دیدی گرفت😀

به نظر من اکثر کسایی که میکرو کردن حداقل یه دفعه ای یو ای کردن..من خودمم سال گذشته ای یو ای کردم.

غیر از هزینه!مقدار دارو ها و آمپولاش خیلی کمتره در مقابل میکرو اصلا قابل مقایسه نیست.این میکرو جون به لب میکنه آدمو

پس می ارزه یه دفعه ای یو ای انجام بدین

کم نیستن کسایی که با ای یو ای نتیجه گرفتن

بخاطر پرژستون بعضی ها رو دیدم تا ۲ماهم نشدن بعصی ها چند روز دیر تر میشن...نگران نباش ..اون بخاطر دار ...

من با وجود تزریق پروژسترون از روز ۱۳ خونریزی خفیف قهوه ای داشتم و منفی شدم.میشه با وجود دریافت پروژسترون بازم پری بیاد.؟انگار دارو رو من اصلا اثر نداشته.

خدایا شکرت  
ممنون مامان ماهک جان.دیروز اومدیم خونمون.کمتر میام نت چون شوهرم گوشی رو ممنوع کرده.نمیزاره زیاد دستم ...

اره منم انتقال بدم شوهرم نمیزاره بیام چون میگه ضرر داره 

کاره خوبی می کنی مواظب خودت باش

ایشالا ایشالا هممون مامان میشیم عزیزمم😙😙

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود