2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046744 بازدید | 684544 پست
دوستان یه سوال مهم  الان که من دارم قرص میخورم برای انتقال میتونم نزدیکی داشته باشم یا نه ؟ 🤔 ...

برا ما که تا روز انتقال نزدیکی ممنوع نبود

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
ممنونم عزیزم همه چی دست خداست تا اون نخواد با 20 جنین هم نمیشه اما اگه بخواد با یدونه هم میشه من همش ...

اره واقعادرسته حرفت توکل برخدا.پله رفتی؟ماخونمون پله داره وبعدانتقالمم یه مراسم داریم بایدبرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی شما؟اره درسته همه چیزدست خداست من فقط یکم ترسیدم میگم اینهاهم نشن چی بازمراحل دوباره ...

اره میفهممت منم همینطورم دقیقا همین حس و حال و دارم اما هروز به دوستم فکرمیکنم اونهم بهم میگه راستش خیلی داستان دوست من بهم انرژی میده بذار برات خلاصه بگم توهم انرژی بگیری. ببین این دوست من ۸ سال درمان بی نتیجه داشت ۴ بار ای وی اف و نمیدونم دیگه بیشتراز ۵ باری انتقال فقط داشته دکترا جوابش کردن همه جنین هارو انتقال داده بود فقط یکی موند ک دیگه خسته شد دکترشم گفت دیگه وقتتو تلف نکن برو دنبال اهدایی ایناهم چندماهی درگیرشدن تا نامه های اداری و دادگاهی و اینارو انجام دادن. خلاصه با پرونده ی قطور و نامه دادگاه رفتن واسه انتقال جنین اهدایی. پرستار محترم به اشتباه کیت اون ی دونه جنین دوست منو بازمیکنه دوست منم موقع انتقال وقتی میفهمه خیلی عصبانی میشه با پرستار دعوا میکنه چون رویان بوده اونجا تیمه دکتر ثابتی نیست بخاطر همین هرکی اونجابود سرش داد میزد. اوناهم عذرخواهی و این حرفا ک خداروچ دیدی شایدبگیره ... اینم میاد خونه و اصلااااااا نه استراحت میکنه نه تغدیه نه هیچی میره سر زندگیش ازمایشو میده جواب و نمیگیره همسرش بعدچندروز میگیره ی هفته میندازن اونور نگاهشم نمیکنن یعنی بهت بگم که اصلا فکرشم نمیکرد بعداز اینهمه سال و اینهمه هزینه و عمل و مراعاتو اینچیزا اخرش این ی دونه کار خدا بگیره. الان پسرش ۲سالو نیمه و دوست من طبیعی باردارشده ی پسر دیگه توراه داره. ببین من هروز با داستانش انرژی میگیرم و میگم اکر خدا صلاح بدونه منم مادرشم ی روز منم مادر میکنه. سپردم به خودش امیدوارم طاقت و تحملمم بالاترببره. ببخشید سرتو دردآوردم.

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
اره واقعادرسته حرفت توکل برخدا.پله رفتی؟ماخونمون پله داره وبعدانتقالمم یه مراسم داریم بایدبرم

اره منم پله دارم طبقه چهارمم 

دوستان یه سوال مهم  الان که من دارم قرص میخورم برای انتقال میتونم نزدیکی داشته باشم یا نه ؟ 🤔 ...

منم قرص دارم میخورم چیزی بهم نگفتن. فعلا ی سونو دیگه هم باید برم ولی الان ک چیزی نکفتن بهم

عزیزم فقط به خدا توکل کن منم 44تا تخمک داشتم اما فقط سه تا جنین تشکیل شده بود برام بیش از اندازه نار ...

چقدر عالی مرسی از انرژی خوبت برامون دعا کن❤❤❤🙏🙏🙏بسلامتی نی نیتو بغل کنی

منم قرص دارم میخورم چیزی بهم نگفتن. فعلا ی سونو دیگه هم باید برم ولی الان ک چیزی نکفتن بهم

من میگم اگه ممنوع بود حتما میگفتن ، نه ؟

اخه از کجا بدونم که جلوگیری داشته باشیم یا نه ؟ 

اخه چرا دکترا هیچی توضیح نمیدن 😭😭😭

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

من یکبار ای بو ای کردم و دوبار ای وی اف پیش خانم دکتر اشرف معینی ولی نتیجه ای نداد 

الان دارم میرم رویان ولی هنوز درمان  رو شروع نکردم و در حال انجام آزمایشات بودم

تازگیا تو این پیج کسی با رویان باردار شده؟؟😕

من میگم اگه ممنوع بود حتما میگفتن ، نه ؟ اخه از کجا بدونم که جلوگیری داشته باشیم یا نه ؟  اخه ...

اخ اخ گفتی 👌👌👌👌👌 اصلااا حرف نمیزنن با ادم🤨اره بابا میگفتن دیگه توکل برخدا 😃😂 

من یکبار ای بو ای کردم و دوبار ای وی اف پیش خانم دکتر اشرف معینی ولی نتیجه ای نداد  الان دارم ...

عموما رویان دستگاهاشون خوبه 

من اراک و تهران و یزد شنیدم خیلی خوب بوده و نتیجه گرفتن 

نا امید نباش عزیزم با انرژی شروع کن 😍😍😍

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
من یکبار ای بو ای کردم و دوبار ای وی اف پیش خانم دکتر اشرف معینی ولی نتیجه ای نداد  الان دارم ...

اره دوست من😁چندتا پست قبل داستانشو گفتم خودم رویان نیستم ولی رویان واقعا مرکز خوبیه ی مرکز پژوهشیه اولین تحقیقات و بزرگترینها و جدید ترینها تو رویان انجام میشه و همه اونجا محقق هستن. محقق ک باشی به روزی اپدیتی و هروز تو کارت جدیت داری به شخصه رویان و قبول دارم.