2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684568 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما کسی تو بارداری شربت آلومینیوم ام جی خورده? یا منیزیم هیدروکساید?

من منیزیم هیدورکساید میخوردم..از همون اول دکترم گفت مشکلی نداره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بابا منم می خوام یکی انتقال بدم یکشنبه ایشالا هردومون مامان مشیم 

اع جدی??یکدونه مونده؟چه جالب ایشالله برای هممون بگیره هردویه روزانتقال داریم ازماییشمون هم میوفته شنبه 3اسفندمیوفته

ای جان نه عزیزم فقط انرژی مثلت بده انقدرررر موثر ایشالله خیر

قربونت ایشالله سلامت باشی وخداکوچولوت روسلامت بزاره بغلت.ازکوچولوت بهواه برای ماهم دعاکنه,ایام روزمادرنزدیکه,خداکریمه.

خوبی خودت؟کوچولوت درچه حاله؟من برای امپول پروزسترون چیکارکنم؟؟جاش خیلی دردمیکنه نمیتونم دست بزنم اصلا

خب میخوام بدونم فولیکول دارم ندارم.خوبن.خوب نیستن.چندم برم بهتره؟

تو این روزها هر کدوم روزی بری خوبه

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
قربونت ایشالله سلامت باشی وخداکوچولوت روسلامت بزاره بغلت.ازکوچولوت بهواه برای ماهم دعاکنه,ایام روزما ...

قربونت برم عزیزم

چشم حتمن

ایشالله بهترین برات پیش بیاد ی بارداری راحت گلم

من پروژسترو دوتا تو ی سرنگ دارم مامانم میزنه

راستش میگیره اون قسمتو اروم اروم میزنه حین اروم زدم اروم هم دستشو باز‌میکنه که گوله نشه

بعدم سرنگ و چند ثانیه بعد در میاره و ۴-۵ دقیقه جاشو ماساژ میده

راستش اینجوری خوبه ابسه نکرده

باید خیلی اروم تزریق شه عزیزم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
درد زیر ناف یکی از دوستام داشت مثبت شد 😍😍 ولی درد سینه و اینا مال پروژسترون

شیافت استفاده میکنه‌واینکه اشتهاشم زیاد شده جوری درطول روز باید چندبار غذا بخوره 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍