2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
عسل فروشی ها ژل رویال دارن فقط جای معتبر باشه ..عسل با چهار مغز بخور ..میوه زیاد بخور..قرص ویتامین ا ...

اخه جای معتبر نمیشناسم

الان شروع کنم دیر نیست بر اینا

اخه ده روز دیگه پانکچر دارم

اخه جای معتبر نمیشناسم الان شروع کنم دیر نیست بر اینا اخه ده روز دیگه پانکچر دارم

نه دیر نیست تو تلاشت و بکن ..والا من شهرستانم منم تهران جایی نمیشناسم ..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم بار دوم پانکچر شدم ۳۰تخمک داشتم یه مشکلی برام پیش اومد برام کلا گفتم بزارم برای ماه بعد ولی دکتر ...

چندتا فولیکول داشتی که ۳۰ تا تخمک شد؟

چه داروهایی بهت مصرف کردی که انقدر زیاد شدن

درکت میکنم عزیزم ..بخدا هزینه هاو دردهایی که میکشیم یه طرف فکر رفت و آمد و عذابش یه طرف ...انشاءالله ...

فداااات بشم

شما چقدر مهربونی

ان شاءالله بزودی خبر مادرشدنت رو بهم بدی و دلم شاد بشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡 
سلام شما چندمین روز انتقالتون ؟ ایشالله که نتیجه بگیرید.💓💓💓

سلام عزیزم، ممنون❤❤❤ روز هشتم هستم

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم شما کجا میکرو انجام میدین؟ منم 28 ام پریود میشم، انشاءالله این ماه بتونم وارد سیکل میکرو بشم

من اصفهان بیمارستان بهشتی

انشالله موفق بلشی عزیزم

شما کجا

مادرشدنم آرزوست  😊 خواستار سرپرستی گرفتن فرزند دختر هستم
والا سریا قبل به من هی میگفتن خوبه ولی وقتی دیدن خیلی اصرار دارم واقعیت رو بدونم دیگه میشناسنم بهم ر ...

ااا پس ولش کن اصلا ممی پرسم قراره الکی حرف بزنن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نميدونم بين دو راهي موندم اين تعداد تخمک رو که ديدم هم خوشحال شدم هم ناراحت

عزیزم ما نمی دونیم دلیلتو هرطور خودت صلاح می دونی همون کار و بکن

من که باهاش صحبت کردم، گفت ببین آی وی اف از هر ده نفر سه نفر باردار میشن با وضعیت جنینات این شانس بر ...

ول کن بابا به حرف اونا نیست فقط خدا فقططط

خانما اینجا کسی بیمارستان بهمن برا پانکچر و انتقال رفته؟ راضی بودین؟ جنین شناسش خوبه؟ می خوام با دک ...

عزيزم من بيمارستان بهمن بودم دكتر فروتن خيلي خوبه 

فقط يادت باشه پانكچر شدي بگي جنيناتو تو ني زياد فريز كنن

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷