2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684577 پست
من سلفری دادم. طرازی داد، البته ب اکثرا میده. اکو رو هم همینطور. سلفری برای دوقلو فقط جنسیت رو نم ...

مرسی عزیزم

اره من دکترم راستش خودم پیشنهاد دادم  اونم گفت پس چه بهتر

ممنون از راهنماییت عزیزم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سر بارداری قبلیم رفتم. از هفته ۲۰. تقریبا ۱۲تا ۱۵ جلسه. که دو سه تاش همراه همسره. خوبه، اطلاعات ...

سلام عزیزم

ان شاء الله که حال خودت و بچه ها خوب باشه. دیروز رفتم آنومالی دادم تو جوابش نوشته کیست کروئید دیده شده تو مغز هردو. بشدت ناراحتم. هرچی تحقیق کردم دیدم که همه نوشتن جذب میشه بعد از یه مدت و چیز نگران کننده ای نیست. خواستم ببینم نظر شما چیه؟ حالم اصلا خوب نیست

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
عزیزم هر سری یجور دارو میدن مثلا من پانکچر اولم ستروتاید داشتم دکاپپتیل داشتم سریه دوم اینارو نداشتم ...

این دارو بر بازو درسته؟

به من این سری فکر کنم یادشون رفته بر بازو بدن

وای دارم میمیرم از سردرد توروخداا چیکار کنم😭😭😭سرپا ک میشم سرگیجه میگیرم .دراز کشیدم از دیروز سرم ...

بخاطر مواد بیهوشی هستش ..استراحت کن و قرص سردرد بخور خوب میشی انشاءالله..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
وای دارم میمیرم از سردرد توروخداا چیکار کنم😭😭😭سرپا ک میشم سرگیجه میگیرم .دراز کشیدم از دیروز سرم ...

مایعات زیاد بخور، نسکافه بخور، نباید زیاد سرتون تکون بدی و راه بری تا دردت بهتر بشه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
وای دارم میمیرم😭باشه ممنون. چایی خوبه بخورم؟

آره خیلی خوب مواد کافئین دار ‌.پررنگ درست کن بخور ..زیاد حرف نزن و استراحت کن انشاءالله خوب میشی

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
مرسی😭ن بابا  چ راه رفتنی نمتونم تکون بخورم سرم گیج میرههه .

زیاد سرتو اینور اونور نکن، سرت و بدنت توی یه سطح صاف قرار بگیرن

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏