2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر کار خوبی کردی منم اشتباه کردم اجازه دادم رشدشون بدن فقط جنینام ضعیف شدن، همین

اره عزیزم یکی از دوستامون جنین شناس گفت ایندفعه بهتره نزاری رشدشون بدن چون یکبار اینکار را کردن و نتیجه نگرفنتی نمیدونم امید به خدا تا ایندفعه چی بشه وزها برام خیلی کند میره دیوونه شدم 

شما طبیعی باردار شده بودی؟علت از کار افتادن قلب رو میدونی شما؟من میکرو کردم امروز رفتم دنیا رو سرم خ ...

نه عزیزم ای وی اف.... بمیرم الهی درکت میکنم دنیارو سر ادم خراب میشه به من گفتن جنینایی که مشکل کروموزمی دارن اینطوری میشن خودتو تقویت کن زود سقط کنی انشاالله به زودی بارداری میشی نزار افسرده بشی

منم چهارمی هستم😅😅😅 انشاالله نتیجه بگیری بازم خداروشکر یه بار تونستی مثبت بشی من هیچی

شادن جان انشاالله بارداری اندفعه😍😍😍😍اگر باردار باشیم ازمایشمون حدودا روز مادر میشه انشاالله حضرت زهرا بهمون نظرکنه....شما روز چند بی بی چک می زاری 

اره عزیزم یکی از دوستامون جنین شناس گفت ایندفعه بهتره نزاری رشدشون بدن چون یکبار اینکار را کردن و نت ...

هرچی باشه رحم از دستگاه خیلی بهتره، توکل به خدا، انشاالله که هممون نتیجه بگیریم❤

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
شادن جان انشاالله بارداری اندفعه😍😍😍😍اگر باردار باشیم ازمایشمون حدودا روز مادر میشه انشاالله حضرت ...

ممنون عزیزم، انشاالله با هم😙😙😙

والا من تصمیم گرفتم دیگه بی بی چک نذارم البته اگه طاقتم بگیره، خسته شدم اینقدر منفی دیدم

معمولا روز 12 یا 13 میرم آزمایش

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نه عزیزم ای وی اف.... بمیرم الهی درکت میکنم دنیارو سر ادم خراب میشه به من گفتن جنینایی که مشکل کرومو ...

چقد قبلش شوهرم داروهای تقویتی میخورد اخرم فایده نداشته .دیگه ارام جون امیدی ندارم خسته شدم خدا اکر میخاس بده داده بود 

چقد قبلش شوهرم داروهای تقویتی میخورد اخرم فایده نداشته .دیگه ارام جون امیدی ندارم خسته شدم خدا اکر م ...

حق داری واقعا سخته کاملا درکت میکنم به دید مثبت ببین که خداروشکر مطمئن شدی رحمت قابلیت بارداری داره....میدونم واقعا سخته ولی خودتو نباز این راه ای وی اف واقعا کمر شکنه ولی باید انقدر تلاش کنیم تا نی نی بیاد بغلمون

سلام بچه ها

من یه بارivf کردم منفی شد

دوباره امروز رفتم که از اول پانکچر شم

این دفعه یه دارو دیگه داد

شما میشناسین یا کسی اینارو زده

استرس گرفتم

تازه گفت داروهاتو بیشتر میکنم ولی امپول بر بازو نداد

همش فکر میکنم یادش رفته

یه امول به اسمfsh داد که روز ۳تا بزنم دور ناف

اون یکی هم hmg  داد که عضلانی برنم روزی یکی

اخه مگه hmg بر ازادسازی فولیکول نیست؟

این دارو رو هم نمیشناسم چیهfsh?

کسی استفاده کرده بهم کمک کنه

سلام بچه ها من یه بارivf کردم منفی شد دوباره امروز رفتم که از اول پانکچر شم این دفعه یه دارو دیگه ...

عزیزم من بقیه داروهاتون نمیدونم چیه اما اچ ام جی برای بالغ شدن فولیکول هست و اچ سی جی برا آزاد شدن تخمک