2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
روز 18؟؟پس چرامنوفرداکه روز13هست پانکچرمیکنن؟؟

عزیزم منم پانکچر اولم 16 سیکلم بود دومم 12 سیکل

بستگی داره کی تخمکات بالغ شده باشن

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۱۲ هفته و ۵ روز مجبورم برم احتمالا شوهرم زود ترش نباشه اول ۲۴ رم وقت گرفتم احتمالا بکنمش ۲۷ ام ،ه ...

عزیزم

چقدر سخته

منم چند روزی همسرم نیست براش کاری پیش اومده

حداقل بود بهتر بودم

الان واقعا حالم بده روحی

ولی بهش گفتم غربالگری باید بریم تو هم بیایی

گفته حتمن میام

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

سلام من هفته هفت رشد جنینم متوقف شده دکتر گف گرمی بخور بیوفته دارو نداد کسی هس راهنماییم کنه؟ بلدنیسم تاپیک بزنم اگر کسی میدونه بهم بگه چکار کنم گرمی بخورم یا برم یه دکتر دیگع دارو بگیرم

من یک بار خیلی لرز داشتم مثبت شد ولی قلب نداشت انشالله بارداری و بسلامت ب دنیا میاد لرز نشونه باردار ...

انشاالله عزیزم ....شما چه علائمی داری منم ی بار باردار شدم قلبش تشکیل نشد

من علائمم این ۴ بار شبیه هم بوده به جز بار دوم ک لرز داشتم سینه هام گاهی درد دارن و سفت میشن زیر دلم تیر میکش گاهی تخمدانها درد دارن ایندفعه سر درد هم دارم و پوستم خشک شده و افسرده شدم

سلام من هفته هفت رشد جنینم متوقف شده دکتر گف گرمی بخور بیوفته دارو نداد کسی هس راهنماییم کنه؟ بلدنیس ...

من پارسال همین موقع ها رشد جنینم متوقف شد خودم سقط کردم شربت زعفرون خیلی میخوردم کیسه آب گرم از شب تا صبح زیر دلم میزاشتم و روزی یک ساعت پیاده روی تند میکرد اخر سر دو روز سقط شد .....انشالله به زودی صحیح سالم باردار بشی و نی نی تو بغل کنی

هیچ وقت هم لک لانه گزینی ندیدم سه تا جنین سه روزه انتقال دادن مال شما بلاست ک هست احتمالش بالاست که بگیره برا من اوندفعه بلاست نشدن ایندفعه گفتم نمیخوام بلاست کنید

هیچ وقت هم لک لانه گزینی ندیدم سه تا جنین سه روزه انتقال دادن مال شما بلاست ک هست احتمالش بالاست که ...

انشاالله جفتمون باردار باشیم منم بار چهارمه که انتقال میدم💖