2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046940 بازدید | 684566 پست

سلام من رفتم پیش افلاطونیان و دیر عمل پانکچر و انجام داد و از ۱۸ تا همه آزاد شده بودن  و فقط سه تا مونده بود و دکتر الکی بهم گفت تخمک ۱۵ تا پوچ بوده بعد پرستار بهم گفت که دیر عملت کردن و آزاد شده بودن

دارم دیوونه میشم 😭😭

مورفولوژی همسرم همش یک درصد خدا لعنتشون کنه

با دیدن برنامه های صدا و سیما فهمیدم کرونا یکی از ویتامین های لازم بدن  
سلام من رفتم پیش افلاطونیان و دیر عمل پانکچر و انجام داد و از ۱۸ تا همه آزاد شده بودن  و فقط سه ...

خدا ازشون نگذره 

انشاالله با همون سه تا مامان بشي 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من رفتم پیش افلاطونیان و دیر عمل پانکچر و انجام داد و از ۱۸ تا همه آزاد شده بودن  و فقط سه ...

بعید میدونم دکتر افلاطونیان دیر عمل کرده باشه چون خیلی حاذق هست .احتمالا پرستاره خواسته یک چیز گفته باشه.خودتو اذیت نکن

خدا ازشون نگذره  انشاالله با همون سه تا مامان بشي

مگه اینکه خدا معجزه کنه وگرنه با مورفولوژی یک درصد اونم سه تا تخمک 😭😭

بعید میدونم دکتر افلاطونیان دیر عمل کرده باشه چون خیلی حاذق هست .احتمالا پرستاره خواسته یک چیز گفته ...

نه عزیزم امپول ازادسازی تخمک رو یکشنبه شب ساعت یک زدم که سی و شش ساعت بعد باید عملم میکرد نهایت یک ظهر سه شنبه اما یک ربع به سه بعد از ظهر روز سه شنبه من رو عمل کردن و بعد گفتن ۱۵ تاش پوچ بوده 

من قبلا هم دو بار پانکچر داشتم هیچوقت تخمک پوچ نداشتم 😭

نه عزیزم امپول ازادسازی تخمک رو یکشنبه شب ساعت یک زدم که سی و شش ساعت بعد باید عملم میکرد نهایت یک ظ ...

واااقعا که بی فکرن این‌کارو کردن میتونی ازشون شکایت کنی و دوباره برات انجام میدن.ولی کلی دارو باید بگیری دوباره😓

واااقعا که بی فکرن این‌کارو کردن میتونی ازشون شکایت کنی و دوباره برات انجام میدن.ولی کلی دارو باید ب ...

مگه قبول میکنن میترسم بگم کدوم پرستار بوده بیکارش کنن 

نه بابامگه میشه؟؟امکان نداره بنظرم اصلاهیچ لقاح پیدانمیکنن که تخمک واسپرم

این اتفاق برای من افتاده و شدیدا ذهنم درگیر این مسئله س ، پرسیدم گفتن چون تعداد جنین ها کم بوده این کارو کردن ، یه جنین فردای پانکچر انتقال دادن و یک جنین رو هم فریز کردن

مگه قبول میکنن میترسم بگم کدوم پرستار بوده بیکارش کنن 

مگه نمیگی ساعت سه عملت کردن خوب همه میدونن تا ۳۶ ساعت بعد آزاد میشه .پرونده ت اونجاست همه چی مشخصه.و اینکه باید برید پیش رییس بیمارستان.بیمارستان لاله بودی؟حتما پیگیری کن

مگه نمیگی ساعت سه عملت کردن خوب همه میدونن تا ۳۶ ساعت بعد آزاد میشه .پرونده ت اونجاست همه چی مشخصه.و ...

بیمارستان مادر یزد بودم رئیسشونم که خودشونن از کی به کی شکایت کنم اخه

سلام دوستان

من از قدیمیا هستم

واسه انتقال جنین فریزم دارم اقدام میکنم

به نظرتون واسه انتقال عکس رنگی لازمه؟

و اینکه پیش خانم دکتر آل یاسین میرم کلینیک امید به نظرتون دکتر خوبیه یا عوض کنم؟