2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
سلام زينب جان دکترم گفته گونال اف رو به ساعت مشخص بزنم ولي امروز خواب رفتم به ساعت دقيق نزدم بنظرت م ...

نه خاطرت جمع با یکی دو با  هیچی نمیشه 

منکه به خاطر وضعیت شغلم هیچ دو روزی نشد گونال ها رو راس ساعت بزنم، فقط رعایت میکردم بین ساعت 4 تا 7 بعد از ظهر باشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه خاطرت جمع با یکی دو با  هیچی نمیشه  منکه به خاطر وضعیت شغلم هیچ دو روزی نشد گونال ها ر ...

ممنون عزيزم خيالمو راحت کردي راستش ديشب نخابيدم عصري خابم رفت پاشدم تا ساعت هفت نيم هست انقدر بد بيراه ب خودم گفتم زود زود زدم يکمش ريخت انقدر عصباني شدم😂😂😂😂

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
من جنین شناس رو میگم ازش پرسیدم میگه این چیزا رو ول کن استرس میگیری اخه ب توجه خو

🥴🥴🥴🥴 خوب حق داریم بدونیم اگر دوست داشته باشیم

اتفاقا من فقط از دکترم پرسیدم اونم گفت خوبه، خودم پیگیر نشدم، وگرنه جنین شناسی دقیق و عالی توضیح میده

🥴🥴🥴🥴 خوب حق داریم بدونیم اگر دوست داشته باشیم اتفاقا من فقط از دکترم پرسیدم اونم گفت خوبه، خودم ...

حالا فروردین ک رفتم تو سیکل ببین چیکارش میکنم میگمش بایدب گی شاید ضعیفن من نمیخام بزارم آقا بگو 

سلام جند روز نبودم تازه مامانا مبارکه @میشوووووووود    

@سانتاماریاانابلا   بسلامتی بغلشون کنید عزیزایی که منفیشدن خدا بزرگه

@shadennn   گلم بسلامتی انتقال دادی خدا خودش دلتو شادکنه

@مامان_ماهک10   @دلارام97 انتقال بدید از شادیتون شاد بشیم بسلامتی 

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹