2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
هزار ماشالله  اره میگن بچه های خوشگلی میشن

والبته. شنیدم خیلی باهوش وبااستعدادن 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جون نی نی نازت و شیر میدی دعا کن انتقالم مثبت بشه

عزیزم من ب یاد همتونم و روزی نیست ک دعا نکنم 

انشاءالله ک.بزودی. ی گل پسر سالم وخوشکل میاو مهمون دلت.میشه🌸🙏 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم من ب یاد همتونم و روزی نیست ک دعا نکنم  انشاءالله ک.بزودی. ی گل پسر سالم وخوشکل می ...

سقوربونت عزیزممم ایشالا پسرت زیر سایه مامان و باباش دومتدیش ایشالاااا

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نصر وقتي سايز كيست ٧ بود، اصلا بهم دارو نداده بود گفت برو عمل من نخواستم ، و نرفتم الان  ساي ...

اره زیر ۴ سانت با دارو خوب میشه.بالای ۴ رو من تو صارم هم دیدم که میفرستادن عمل.میگفتن خطرناکه.

به خاطر کیستت بوده طولانی شده دوره ت

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ایشالله که اینطور نیست بعد من تهرانپارسم این دکتر عرفان بیام سعادت اباد سختمه نظرم رو نیکان برا ...

نیکان بیمارستان خوبیه.برو همون کلینیک بیمارستان نیکان.اونجا پرونده داشته باش..بدون زیرمیزی عملت میکنن

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
اره زیر ۴ سانت با دارو خوب میشه.بالای ۴ رو من تو صارم هم دیدم که میفرستادن عمل.میگفتن خطرناکه. به خ ...

نصر وقت داده ٢٧ بهمن

دكتر قبلي شهرستانم ٢٦ بهمن

خيلي ديره؟

زودتر بهم وقت ندادن

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
واااا خیلی خیلی زیادبزرگ شده بودن چه بدکاش کم دارویدادن دیگه مال منم برعکسه هرسری کلی پول امپول یه ت ...

نه ذخیره ام نرماله به داروهای دوز پایین جواب میده اما چی بگم از دکتر  مثلا متخصصی که داروهای خیلی قوی بهم داده

و منو به اون روز انداخت .

و شانس دوباره پانکچر شدن رو ازم گرفت 

بخاطر اندومتریوز تخمدان ...تخمک ها از بین میرفتن  

نه ذخیره ام نرماله به داروهای دوز پایین جواب میده اما چی بگم از دکتر  مثلا متخصصی که داروهای خی ...

اشتباه کرد دکترت منم مشکلی نداشتم دکترم خیلی دارووو نداد خیلی مهمه تشخیص دکتر 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود