2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام عزیزم، منم همین ترس رو دارم گلم ولی کلی تو گوش دکترم خوندم بالای سرم چرت و پرت ننویسن، و به پرس ...

آخی طفلی بچه!منم از همین بیشعوربازیای بعضی میترسم که بعدها  تا بچه هام یه شیرین کاری کنن بگن آره این بچه کاشتنیه !!! که مطمئنم اگه بدونن از بدو تولد که به دنیا بیان پچ پچاشون شروع میشه.

یه سری فقط از رو حسادت میگن

یه سری هم واقعا نمیدونن.دوراز جون انگار خلاف شرع کردیم

پس لازم شد منم برم به دکترم بسپارم!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم این چه حرفیه، هر سوالی داری بپرس اگر دکترت نگفته تو پری قطع کن، بله ادامه بده

زینب جان من میخواستم از الان خودمو تقویت کنم.پودر اینو فولیک و اووبوست بگیرم بخورم؟.تعریف اینارو خیلی شنیدم.

خدایا شکرت  
نه گلم.من خودم بیمارستان کار میکنم.اتفاقا زنان وزایمان هم هستم.این چیزا کاملا محرمانه بین شما و کادر ...

واقعا!!!😀😀😀

خدا کنه همینجور باشه که میگی.

چون این بیمارستانی که دکترم اونجا قرارداد داره یه خورده بی صحابه😄.شاید اینچیزا توش رعایت نشه

ولی هر چی باشه اگه به دکترم بگم حتما رعایت میکنه.میدونم خیلی ماهه 😍😍

ممنون که گفتی..امیدوار شدم

سلام عزیزم، منم همین ترس رو دارم گلم ولی کلی تو گوش دکترم خوندم بالای سرم چرت و پرت ننویسن، و به پرس ...

وای بچه آزمایشگاهی🤣🤣از این بعد تا حالا بهش نگاه نکرده بودم😓من که کلا تو سرم هست ماههای آخر دکترمو عوض کنم و بهش نگم آی وی اف کردم 😬😬عایا دکتر متوجه میشه؟

آخی طفلی بچه!منم از همین بیشعوربازیای بعضی میترسم که بعدها  تا بچه هام یه شیرین کاری کنن بگن آر ...

اتفاقا یه سری بین همکارام صحبت همین کاشتنی بود حالا همه ببخشیدا تحصیل کرده هم هستن داشتن فتوا میدادن چون اسپرم از طریق( است مناء) بدست میاد شرعی نیست و از این حرفا ... هیچکدومشون نمیدونن من دارم درمان میکنم پیش خودم گفتم اینا از الان بچه ای که از این طریق متولد بشه رو چقدر اسم روش گذاشتن چه برسه به بقیه .... واقعاً دل آدم از بعضی از حرفا خیلی میشکنه و فقط خدا رو صدا میزنم چون آدمهایی که این حرفا رو میزدن همشون راحت و حتی ناخواسته باردار شده بودن و دغدغه ماها رو نداشتن ولی اینطوری قضاوت میکردن  

سلام به همه مادرای فعلی و مادرای اینده  

سوال داشتم اگر میدونید بگید لطفا. ذخیره 0.5 برای میکرو خیلی کمه یعنی؟  برای بارداری طبیعی که میدونم کمه اما برای میکرو چطوره؟

راستش من باید اهدایی بگیرم. قبلا هم اینجا حرف زدم در موردش اما شاید خیلی ها یادشون نیاد. همونی که گفتم میخوام اهدا کننده را بشناسم و خودم معرفی کنم به دکتر و گفتم یکی را زیر نظر دارم.  بعد کلی کلنجار با همسر که چطور مطرح کنیم با اون خانوم  حرف زدم. بنده خدا گفت هر کاری ازش بربیاد میکنه برامون.  خلاصه بعد از پروسه ازمایش ایشون و همسرم.... جوابش را گرفتیم همه موارد عالیه جز تخمک هاش که( 0.5 = amh) هست.    خودش دو تا دختر داره عین دسته گل. نمیدونم حالا چی بشه. دکتر قبولش کنه یا نه . 4شنبه وقت دکتر داریم

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
زینب جان من میخواستم از الان خودمو تقویت کنم.پودر اینو فولیک و اووبوست بگیرم بخورم؟.تعریف اینارو خیل ...

ملیکا جان منم اینبار که رفته بودم رویان و دکتر پروندمو دید گفت تا آلان چه مکملی میخوردی گفتم هیچی بهم نداده بودن من هیچی به عنوان تقویتی نمیخوردم گفت حتماً اوابوست بگیر البته خودشم گفت الان خیلی بد گیر میاد ولی بگیر و بخور 

منم فقط شیاف امپول نداشتم عزیزم

شما فکر کنم گفتید دکترتون به آمپول اعتقادی نداره ولی مراکز ناباروری نمیدونم رو چه حسابی به بعضی ها آمپول میدن به بعضی ها فقط شیاف به من همش شیاف میدن ، شما چه شیافی برای بعد از انتقال بهتون دادن ؟ یعنی سیکولوژست 400 یا اندومترین ؟؟ شما جنین بلاست انتقال داده بودید یا سه روزه؟؟

من دوست مامانم مجبور شد رحم اجاره کنه البته به همه هم گفته بود و خدا بهش دو تا دختر ناز داد مامانم م ...

وای خدا این آدمها از خدا نمیترسن ، نمیترسن یه بلایی سر بچه های مجانی خودشون بیاد ، چقدر آدم باید از خدا بیخبر باشه

شما فکر کنم گفتید دکترتون به آمپول اعتقادی نداره ولی مراکز ناباروری نمیدونم رو چه حسابی به بعضی ها آ ...

اره عزیزم 

دکتر من میگه من طبق اونی که تو فرانسه انجام میدم اینجا هم انجام میدم اونجا امپول نمیدن

من راست از روز پانکچرم چون فرش بودم روزی دوتا سیکوژست هر ۱۲ ساعت داشتم

من جنینم بلاست بود

تا خونریزی و شد سه تا شیافو ی امپول

الان سه شیاف و دو امپولم

بعد راستش کنار شیافا از اول دوفاستون هم داده بود 

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
اره عزیزم  دکتر من میگه من طبق اونی که تو فرانسه انجام میدم اینجا هم انجام میدم اونجا امپول نم ...

انشالله دیگه به خونریزی نیوفتی عزیزم و بارداری راحتی داشته باشی ، ، آمپولو خود دکتر بعدش اضافه کردن ؟؟