2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونم اهو جون،،دکتر گفت هفته اول روزی یکی هفته دوم روزی دوتا وبعدازدوهفته روزی سه تا اره نزدیکه تم ...

من هم با این که پلی کیستیک نیستم دکتر بهم روزی یدونه متفورمین داد از وقتی میخورم پریودم منظم شده خیلی راضیم برای همین ادامه دادم دیگه. 

آره منم فکر می کنم سختگیری رویان هست  اخه روال کار این هست حتی آزمایش هورمونی زن رو به مرد نمی ...

من هم از جمله اونایی هستم که حرف میذارم تو دهن دکتر و از قول دکتر به همسرم میگم برای همین خوشحالم که دکترم مرد راه نمیده تو مطبش   البته در راستای مثبت میگم ها. 

یه خاطره بگم از مریض های مامانم فضا عوض بشه یکی از مریض ها رفته بوده پیش دکتر با شوهرش دعواش شده بوده رفته گفته خانم دکتر بهم گفته شش ماه نباید نزدیکی داشته باشی. بعد سه ماه شوهره اتفاقی میاد اونجا و این مساله رو میگه که مگه چقدر مشکل حاد بوده که همچین چیزی دستور داده خانم دکتر؟ مامانم این شکلی        میگفت مونده بودم چی بگم که هم خانمه دروغگوییش لو نره هم آشتی کنن. 

عزیزم چه داروهایی رو تا الان بهت دادن و آمپول چی داری؟؟؟

عزیزمم هیچی ندادن بهم ازمایش برام نوشتن ک یکم پیش دادم چون قراره چهارشنیه هیستروسکوپی شم .ازمایش کم خونی و قند و تست بارداری😐😐من نمیدونم این تست بارداری واسه چیه گرفتن مارو بخدا

من هم با این که پلی کیستیک نیستم دکتر بهم روزی یدونه متفورمین داد از وقتی میخورم پریودم منظم شده خیل ...

خوبه خداروشکر💐💐

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
وای فاطیما جون نی نی هات چندتا بود؟  مبارکه تیکرت💋😍  منم دقیقا همینطورم با شیافم یکم خ ...

سلام قشنگم.خوووبی ؟ دکتر من که گفته 6 هفته بعد از انتقال بیا سونو هر چی به شوهرم میگم بیا زودتر بریم نمیاد...شما صدای قلبشو تو همون 5 هفته شنیدی؟

وای من که حالت تهوع از پا در اوردتم  

@عاطی1370    

نمیدونم چرا به من ندادن 

خب عزیزم خیلی از دکترا و مراکز بعد از انتقال نمیدن حتی ممکنه قبل از انتقال هم ندن.الان زینبی جون روبان انتقال داده.ولی قبل از انتقال بهش اچ سی جی ندادن.منم رویانم اما قبل از انتقال اچ سی جی دادن.دکترا خودشون بسته به وضعیت هر کسی ممکنه تجویز متفاوتی داشته باشن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.