2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانومی انشالله به سلامتی چند هفته میشی زمان سزارین?

ممنون عزیزم انشالله برای شما به سلامتی🌷🌷

میشم ۳۸ هفته و ۴روز

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام . کاش منم خبر باردوریم بزار بعد انتقالم  اصلا وقتی میبینم یه نفر نتیجه گرفته اشک تو چشمام ...

انشالله عزیزم همه میشن به امید خدا 🌷🌷🌷🌷و همچنین شما به زودی انشالله

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام عزیزم.اره رفتم سالم بود خداروشکر.دو ساعت گشتیم تا صدای قلبشو بشنویم .پاهام داشت میلرزید از ترس. ...

عزیزم خدارو صدهزار مرتبه شکر درکت میکنم من انقدر استرس گرفتم و گریه کردم ولی خداروشکر همیشه خوب بوده 🌷🌷🌷

گلم یادم نیست.من شوهرم ۴ ماه پیش خرید

عزیزم با ۲انگشت میارین جای تزریق و بالا؟🌷🌷🌷

سلام بچه ها خوبین؟من الان یه هفتست سزارین کردم هنوز سرحال نشدم و داغونم این طبیعیه؟ بعد سوالی ک دار ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ مبارکت باشه 😍 😍 😍 😍 ان شاالله شاهد موفقیت هاش باشی

واسه درد و گن و اینا چیزی بلد نیستم

عزیزم خدارو صدهزار مرتبه شکر درکت میکنم من انقدر استرس گرفتم و گریه کردم ولی خداروشکر همیشه خوب بوده ...

ممنون گلم.اره همه ش استرس میاد سراغ ادم😥.

تیکرت چه جذاب شده ماشاء الله 😍😍 ان شاء الله به سلامتی گل دخترتو بغل بگیری💖💖

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
الهی عزیزم 😢 😢 😢  ان شاالله که دفعه بعد به 9 ماه برسه و بعدش هم بزرگ کردنش🤲🤲🤲🤲

ممنونم عزیزم ، ان شالله شما هم زایمان راحتی داشته باشید و گل پسرتونو همراه با چندتا نی نی دیگتون به خوبی و سلامتی بزرگشون کنید

آره منم فکر می کنم سختگیری رویان هست  اخه روال کار این هست حتی آزمایش هورمونی زن رو به مرد نمی ...

عجب پس به خاطر همینه که پرونده رو دستمون نمیدن و اگه تو یک روز چند قسمت مختلف کار داشته باشیم باید کلی منتظر بمونیم تا پرونده رو از یه بخش ببرن یه بخش دیگه من نمیدونستم دلیلش اینه !!! البته بنظرم وقتی که یک زن و شوهر کارشون به جایی میرسه که برای درمان ناباروری به مراکز ناباروری با رضایت خودشون مراجعه میکنن دیگه نباید مشکلات و چیزی رو از هم پنهون کنن باید با هم حلش کنن

چه جالب من hcg نداشتم واسه انتقال، کاش زنگ بزنی بپرسی چون اطلاعی ندارم برای انتقال چه ساعتی بهتره

هر چی زنگ میزنم برنمیدارن😖

راستی زینبی جون دیروز یه خانمی رو دیدم بعد از انتقال اومده بورد بخش تزریقات برا تزریق پروژسترون.کلی آمپول پروژسترون بهش داده بودن.میشه باهاشون صحبت کنم همش آمپول بهم ندن؟ یا ترکیبی از شیاف و آمپول بدن یا هم کلا فقط شیاف بدن؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عجب پس به خاطر همینه که پرونده رو دستمون نمیدن و اگه تو یک روز چند قسمت مختلف کار داشته باشیم باید ک ...

سلام بله خب میترسن همسرها به هم واکنش نشون بدن ، هم ایجاد استرس بیشتر میکنه ، هم موجب دعوا و جدایی میشه . دیدم خودم این موضوعو

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم