2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046793 بازدید | 684548 پست

سلام بچه ها 

خوردن اسفناج مشکلی نداره ؟دلم ماست اسفناج میخواد 😁😁

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا نکنه عزیزم قسمت این بود کاریش نمیشه کرد

عزیزم خدا رو چه دیدی شاید لانه گزینی دیر انجام شده بالاخره پنج روز هم چیز کمی نیست،،من بودم حتما گوش میدادم به حرف دکترم،،،انشالله به حق فاطمه زهرا مثبت میشی،،،بخدا هرکدوم از بچها منفی میشن گریه م میگیره ،انشالله خدا کمک همه کنه😭😭😭😭😔😔

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ایشالا ۱ هفته دیگه انتقالمه تازه

اهان ایشالا به سلامتی میشه بپرسم چندتاجنین داستین چجوری شد تعین جنسیت اینکه فریز بودن یانه

اکانتم اسم پسرمه...بخدا من آقا نیستم  هرچی اسم خودمو زدم نیاورد مجبورشدم اسم پسرمو بنویسم 
اهان ایشالا به سلامتی میشه بپرسم چندتاجنین داستین چجوری شد تعین جنسیت اینکه فریز بودن یانه

18 تا جنین شد ۸تاش بدون تعیین جنسیت فریزن ۱۰ تاشو تعیین جنسیت کردن که ار ۱۰ تا یکیش مشکل داشته مثل اینکه ۳تاش جنین پسر بوده که فریز شدن اونام

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
18 تا جنین شد ۸تاش بدون تعیین جنسیت فریزن ۱۰ تاشو تعیین جنسیت کردن که ار ۱۰ تا یکیش مشکل داشته مثل ا ...

ماشالا جنینات زیاده خوشبحالت برای من گفتن فریز میکنن موقع انتقال دو روز  قبلش تعیین جنسیت میکنن

اکانتم اسم پسرمه...بخدا من آقا نیستم  هرچی اسم خودمو زدم نیاورد مجبورشدم اسم پسرمو بنویسم 
18 تا جنین شد ۸تاش بدون تعیین جنسیت فریزن ۱۰ تاشو تعیین جنسیت کردن که ار ۱۰ تا یکیش مشکل داشته مثل ا ...

شماکجا انجام دادی برای تعیین جنسیت چقد گرفتن 

ماشالا جنینات زیاده خوشبحالت برای من گفتن فریز میکنن موقع انتقال دو روز  قبلش تعیین جنسیت میکنن

قوربونت پانکچر شدی ؟ نه من بعد پانکچر تعیین جنسیت شدن شما کجا اینکار و کردین؟ بچه دومتونه؟

قوربونت پانکچر شدی ؟ نه من بعد پانکچر تعیین جنسیت شدن شما کجا اینکار و کردین؟ بچه دومتونه؟

اره عزیزم ۲۵دی پانکچر شدم ضخامت اندومترم بالابود کورتاژ شدم انتقال ندادن فریز کردن برای اسفند انتقال بدم بیمارستان بهمن انجام دادم 

اره عزیزم ۲۵دی پانکچر شدم ضخامت اندومترم بالابود کورتاژ شدم انتقال ندادن فریز کردن برای اسفند انتقال ...

بسلامتی من هایپر شدم آبان پانکچر شدم 

موفق باشی 

من ابن سینا تا الان شده ۱۶ تومن 

برای من کلا ۵تاجنینه آره بچه دوممه برای منم دقیق حساب نکردم همون ۱۷ایناشده