2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046911 بازدید | 684565 پست
عزیزم شما شوهرت توی بافت هم اسپرم نداشت؟چیکار کردین برای مرحله بعد؟ آخه یکی از دوستای منم همینطوریه ...

نه هیچی. حتی توی کشت آزمایشگاه هم نداشت. دکتر دارو داده گفته اگه این مرحله هم نشه نامه میدیم برای اهدا که ما تمایل نداریم به اهدا فکر کنیم. یه سری تحقیق کردم اگر با دارو به نتیجه نرسیم مرحله بعد میریم آزمایشگاه سلول درمانی گاندی که تازگی با سلول های بنیادی دارن آزواسپرمی رو درمان میکنن. اگر باز هم نشد میریم اردکان یزد پیش دکتر محبوبی طب سوزنی برای درمان آزواسپرمی که باز چند نفر رو پیدا کردم که از این راه نتیجه گرفتن و به آی وی اف رسیدن اگر هم نشه مرحله آخر برای فرزندخوندگی اقدام می کنیم. البته که این ها همه مراحل نهایی هست و من از خدا میخوام اگه به صلاح هست با همین داروها نتیجه بگیریم اگر هم نیست اصلا" اصلا" به زور چیزی رو ازش نمیخوام ولی خب تا ته ته مراحل رو درآوردم که راحت ناامید نشم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در مورد اون داروها هیچی نمیدونم راستش ولی باهات موافقم ..باید یبار بیام تهران و اونجا پیش یه اورولوژ ...

آره اصلا" ممکنه بارداری طبیعی اتفاق بیفته. الهام جون ببخشید میپرسم فکر کنم شما قبلا" یه بار میکرو کردی؟ یعنی جنین تشکیل شده؟ 

خودت چند سالته؟ ذخیره تخمدانت چنده؟ 

نه هیچی. حتی توی کشت آزمایشگاه هم نداشت. دکتر دارو داده گفته اگه این مرحله هم نشه نامه میدیم برای اه ...

عزیزم.ماشالله بهت.خیلی خوشم اومد.انشالله که با دارو نتیجه میگیرید.مطمئنم موفق میشی گلم🌹😍😚😍🌹😍😚😍😍😍😚

نه تا اون حد که حساس نیستم فقط هردفعه میرم مرکز دعا میکنم دیگه باردار بشم تا دیگه این مسیرو نرم خسته ...

انشالله که خیلی زود مامان میشی اونم دوقلو که همه این خستگی ها از روح و جسمت خارج بشه 🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
آره اصلا" ممکنه بارداری طبیعی اتفاق بیفته. الهام جون ببخشید میپرسم فکر کنم شما قبلا" یه بار میکرو کر ...

آره عزیزم چهار بار میکرو کردم😔😔ولی منفی شده..خودم ۳۰ سالم ..ذخیره تخمدانمو نمیدونم..انشاءالله بارداری طبیعی در تخیلم نمیگنجه ولی به معجزه خدا هم اعتقاد دارم

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
سلام عزیزم به نظر نمیاد مشکلی باشه مگر اینکه انتقالت تو اسفند میفته و دیرتر بشه  اگر با در ...

مرسی عزیزم نه مهمونی وعید دیدنی برام زیاد مهم نیس یه بهونه ای میارم اخه بعضی جاهاشنیدم میگن آخرسال میشه دکترا میرن مسافرت هول هولی انجام میشه ولی دکتر من گفت هستم جایی نمیرم ازبیمارستانم پرسیدم گفت تا روز اخرسال انتقال میدن خیالم راحت شد فقط باید منتظربمونم تا ایشالا زود پریود شم کارام سریع انجام شه

اکانتم اسم پسرمه...بخدا من آقا نیستم  هرچی اسم خودمو زدم نیاورد مجبورشدم اسم پسرمو بنویسم 
نه والا واسه من اتفاق نیفتاده گلی اتفاقا شیوا با همه بد اخلاقیش هر وقت به پستش خوردم وقت گذاشته فقط ...

زینب جون ببین مشکل ما چقدر حاد هست که خود دکترصدیقی گفت به همسرتون بگید بیان داخل😁😁منشی مردان هم تعجب کرده بود.

عزیزم.ماشالله بهت.خیلی خوشم اومد.انشالله که با دارو نتیجه میگیرید.مطمئنم موفق میشی گلم🌹😍😚😍🌹😍😚 ...

قربونت عزیزم ان شالله . این وسط پروسه اهل و عاقل کردن یه شوهر شیطون که خیلی دوسش دارم ولی از دستش بدجور شاکی ام رو هم دارم میگذرونم که ان شالله همزمان به ثمر بشینن. اگر قرار نیست عاقل بشه بچه  ای هم نیاد بهتره. دعا کن برام بتونم از پس این همه سختی که با هم ریخت سرم بر بیام. 

آره عزيزم، ميدونم خودم هم از تنکابن ميرم اونجا، اما چاره اي نيست. اين همه تعدد رفت و آمد فقط رشت رو ...

عزیزم انشاءالله با اولین انتقال مامان میشی حتما برات دعا میکنم انشاءالله که مثبت میشی و روزنه امید برام میشی ..فقط بیا اینجا روند درمانتو بگو منم بدونم خودمو آماده کنم😍😍

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏