2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان من ۲۵دی پانکچر شدم بخاطر ضخامت اندومتر کورتاژ شدم انتقال ندادن امروز اخرین روز پریودمه دارم د ...

سلام عزیزم به نظر نمیاد مشکلی باشه مگر اینکه انتقالت تو اسفند میفته و دیرتر بشه 

اگر با در صد اطمینان 99، تو اسفند انتقالت هست انجام بده

از الانم بپرس اگر لک دیدی یا مورد اورژانسی بود چی کار کنی، وگرنه مهمونی و اینا مشکلی نداره، فقط چیز سنگین بلند نکن و نزدیکی نداشته باش

اما باز هم اگر خیلی حس می کنی استرس بهت دست میده بذار بعد از عید

جدی؟؟؟اخه جنین بلاسته بچه ها مبگن باید ۵تا پروژسترون بزنی 

آره باید از 5 روز قبلش پروژسترون بزنی. پس دیرتر می خواد واست انتقال بده

من از 5 روز قبل انتقال پروژسترون زدم روز 15 پری هم انتقال داد واسم

راحت وقت گرفتین؟چند روزه وقت میدن؟پس به نظرت دکتر سجادی بهتر بود؟

آره راحت وقت میدن .ما تلفنی زنگ زدیم وقت گرفتیم.

برا ما که مطمئنا سجادی خیلی بهتر بود.

والا ما اینقد سر اون عمل تسه اذیت شدیم که اصلا دوس نداشتیم دوباره عمل بشه.بخدا اون دکتر زد شوهرم رو داغون کرد.حالا دوباره فکر اینکه باز عمل بشه وحشت داشتیم هر چقد هم دکتر جنتی خبره و کاربلد باشه تو عمل اما بازم بخاطر دفعه قبلی دوس نداشتم عمل کنه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام عزیزم به نظر نمیاد مشکلی باشه مگر اینکه انتقالت تو اسفند میفته و دیرتر بشه  اگر با در ...

زینبی جون یه چیزی بگم دعوام نکنییی الان یکی پست گذاشته حس ششمم خیلی اذیتم‌می کنه و از این حرفا بعد من گفت اگه راست میگی من این ماه حامله میشم گفت نه 

پیش خودم گفتم برو بابا عوذبالله مگه خداییی 

مردم چرت و پرت میگن چرا 😁😁

جایه دلارام خالی ببینه چه سوالی کردم😂😂

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اخه يكي ميگه اين امپول ها براي اينكه يائسگي موقت مياره اصلا تخمك گذاري نداري  يكي ميگه اگه نزد ...

گلم عذاب وجدان نگیر اصلا، واسه درمانت لازم بوده

و اون حالت یائسگی هم کاملا موقت و کنترل شده هست

آره باید از 5 روز قبلش پروژسترون بزنی. پس دیرتر می خواد واست انتقال بده من از 5 روز قبل انتقال پروژ ...

اخه به من گفت ۸،۹،۱۰پری بیا برای سونو هیچکدوم‌به تایمی که دکترم‌هست نخورد فردام ۱۱ پریمه دارم‌میرم‌خدا کنه نگه دیر اومدی

🤣🤣🤣

والاا بخدا ماهک که خیلی نی نی خوبی بود اصلا اذیت نداشت شبا من نمی تونستم درست بخوابم تازه مامانمم بود 

خداییش اون قیافت و میبینم بعدا 🤣🤣🤣