2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046162 بازدید | 684501 پست
عزیزم رژیم خاصی داشتی بعد انتقال کار خاصی انجام دادی دفه چندم مثبت شد ازمایش خاصی ندادی راستی م ...

ممنونم

رژیم نداشتم فقط نشاسته و شیرسویا میخوردم،ترشی و زعفرون و کافئین نخوردم فست فود دوبار خوردم😶😶😶

بار دومم بود

بعد انتقال کامل تو خونه بودم کاری هم نمیکردم

آزمایش خاص ندادم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سه روزه بود آره بی بی که مثبت شد دوتایی طاقتمون تموم شد اما همش نگرانم بتام مثل دفعه قبلیت بشه شاید ...

بنظر من دو بار آزمایش دادن واقعاً لازمه، آدم از رشدش مطمئن میشه، دکتر شهر ما، میگه باید 3 بار آزمایش بدید 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزیزان کسی بوده با وجود یبوسیت باردار بشه من که دو ردز اروغن زیتون میریزم تو اب میخورم  انجیر ش ...

عزیزم اتفاقا غذاهای حجیم مثل سالاد خیلی کمک میکنه 

برعکس اگر فقط سوپ بخوری یبوست میگیری 

همه چی بخور 

صبح ها یک لیوان آب ولرم ناشتا عالیه 

از معجزه کیوی غافل نشو

ولی غذا مثل قبل بخور، فقط نفاخ نباشه ترجیحا

سالاد با روغن زیتون و خود زیتون هم خیلی کمکت میکنه

عزیزم مامان شدی؟ 😍😍😍😍 واسه من تا هفته 9 ادامه داشت تا 10 دیگه اغلب قطع می کنن

آره انشالله

خودم هنوز باورم نمیشه میگم چند روز یبار بی بی بزنم ببینم سرجاشه 😐

ممنون که همیشه با حوصله جواب میدی

منم دفعه قبل به توصیه زینب جان لاکسی ژل خوردم ولی خیلی اونم فایده نداشت کلا عذر میخوام موقع دفع مزاج ...

عزیز دلم من تا حالا لاکسی ژل به هیچ کس توصیه نکردم، فقط میگم از دکترت بپرس، و فقط میگم اگر دکتر براتون نوشت نترسید خطر نداره

خودم تا حالا نخوردم لاکسی ژل

عزیزم هییییییییییچ ربطی نداره، از همون اول روال زندگی قبل از انتقال رو باید داشته باشی این حموم نرف ...

تواون مرکزی انجام دادن گفتن یه هفته بعد برو 

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏
آره انشالله خودم هنوز باورم نمیشه میگم چند روز یبار بی بی بزنم ببینم سرجاشه 😐 ممنون که همیشه با ح ...

به سلامتی عزیزم، اگر اشتباه نکنم شما ترسیده بودی موقع انتقال

نوش جونت باشه، مبارکه حسابی💓💓💓🌹🌹🌹 ان شاء الله به سلامتی بغلش (ون) کنی 😍 😍 😍 😍 

تواون مرکزی انجام دادن گفتن یه هفته بعد برو 

گلم یه سری جاها آپدیت نیستن از این جهت، یا ماماها و پرسنل نظر میدن

وگرنه هیچ کشور اروپایی و آمریکایی این توصیه ها رو قبول ندارن، 10 دقیقه بعد از انتقال میگن برید به سلامتی و به زندگی قبلی ادامه بدین😉😉😉

تمام دوستان خارج کشور هم تایید می کنن

مقالات که دیگه بماند

زینبی آمپول چقدر روی این بتا اثر داشته یعنی؟ @زینبی_بابا    

عزيزم مبارکت باشه، هیچ تأثیری نداره، خیالت راحت، مثبت مثبت 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
گلم عکس از نسخه ات بذار ببینم چیه چون اطلاعی ندارم همین جوری چیه فعلا که هیسترو داری و ال دی از پان ...

عزیزم نسخم پیشم نیست یکم دیگه میفرستم😘.

عهه من فک کردم تا قبل پریود بعدی انتقال انجام میدم

دلارام جون فقط هزینه میکرو ۶ تومن یا کل هزینه ها؟منظورم سونو و آزمایشات و کاریوتایپ و azf ؟

سلام عزیزم.با هزینه سونو و ویزیت و آزمایشات بدون آزمایش کاریوتایب و azf و داروها و پانکچر و فریز جنین ها ۶ تومن شد برا ما.آزمایش کاریوتایب و azf برامون ۹۰۰ تومن هزینه داشت

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.