2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
ایشالله که خیر اینجا دوستان گفتن فلان دکتر در مورد هماتوم گذاشته منم تجربه کردم خوندم راستش فکر می ...

داشتن اطلاعات که خوبه..ولی سعی کن تجربه ناموفق دوستان روت تاثیر منفی نزاره

من بعد انتقالم میومدم نی نی سایت در موردش کلللی سرچ میکردم..از قضا همش با مواردی رو به رو میشدم که نتیجه انتقالشون منفی بود.منم ترجیح دادم یه مدت کمتر بیام نی نی سایت تا لااقل روحیم خراب نشه

ان شالله به وقتش به سلامتی نینیتو بغل میکنی😍😍😍😍 و به حال و روز الانت میخندی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکن عزیزم خطر داره، دکتر منم به بیماریهایی که هماتوم دارن پروژسترون میده در حد همون شیاف و انوکسا قط ...

گلم هماتومم خیلی بزرگه و بزرگتر داره میشه

همه میگن استراحت زیاد کن و مایعات بخور

نمیدونم والا

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
عزیزم حس میکنم آمپولت هم باید قطع کنه، انوکسا رو میگم، استراحت مطلق نکن خطر داره، تو خونه چرخ بزن، ن ...

هماتوم همینجوری دلشت بزرگ میشد

تا انوکسارو زدم فعلا رشدش متنقف شد ولی کوچیکم نشد

میگم مشکل انعقادی دارم

دکتر گفت این باعث میشه هماتوم بزرگ شه و دلیل هماتوم همون مشکل انعقادیته

عزیزم دیگه واقعا پیاز داغشو، روغن آشو زیاد کردن😂😂😂 چه خبره این همه تفاوت واسه بارداری طبیعی و iv ...

من خودمم مثه تو فکر میکنم..ولی واقعا شوهرم محدودم کرده..بهش میگم روحیه هم مهمه..باید برم بیرون هوایی عوض کنم..دلم میخواد آشپزی کنم کمی روحیه بگیرم..ولی تو گوشش نمیره..حرفای دکتر و بقیه گوشش رو پر کرده

منم وقتی خونه نیست اصلا یه جا بند نیستم😁

از این اتاق تو اون اتاق میرم و میام و یه دل مشغولی پیدا میکنم..وقتی میاد مثه بچه مودب میرم سر جام میشینم☺

هرچی باهاش حرف زدم فایده نداره.یه وقتایی میترسم دور از جون اتفاقی بیفته بعد از چشم من ببینه.اون از من بچه دوست تره

آره گلم دکتر پروژسترون میده وقتی هماتوم هست  خاکستری جون هم هماتوم داشت تا آخرش، الان دخترش حس ...

ممنون عزیزم

من مصرف میکنم ولی متاسفانه اصلا کوچیک نمیشه هماتومم

ممنون عزیزم من مصرف میکنم ولی متاسفانه اصلا کوچیک نمیشه هماتومم

آهان یعنی پروژسترون داری؟ ببین پروژسترون کوچیکش نمیکنه، فقط جلوی انقباض رو میگیره و نمیذاره خدای نکرده جدا بشه 

هماتوم پشت جفت هست؟ 

گفتم عزیزم میگه دیگه حد اخرش روزی ی امپول  سه شیاف سیکلوژست و سه دوفاستون

اوکی گلی فکر کردم قطع کرده برات، تو صفحات قبل فکر کردم هیچی پروژسترون نداری

نگران نباش عزیزم میگم خاکستری جون هم تا آخرش هماتوم داشت، یه لک هم ندید، جذب هم نشد الان دخترش بغلشه

آهان یعنی پروژسترون داری؟ ببین پروژسترون کوچیکش نمیکنه، فقط جلوی انقباض رو میگیره و نمیذاره خدای نکر ...

بله از امروزم امپولم شد دوتا پروژسترون

سه تا سیکلوژست و سه تا دوفاستون

دوتا تو ی سرنگ بزنم بنظرتون؟ 

بله هماتوم پشت جفت هستش

خونریزی و لک ندارم ولی هماتومم بزرگه ۵۰ میل

سونو اول ۱۰ میل بود ۶ هفته

عقت هفته شد ۵۰ میل

و همینجوری مونده تا الان ۱۰ هفته

اینجا راستش شنیده بودم پروژسترون جدبش میکنه

کوچیک میکنه

سلام زینب جون استفاده از شیاف پروژسترون تا چه ماهی مجاز است من بچم پسره روزی دوتا یکی صبح یکی شب شیا ...

عزيزم هر کسی بسته به نظر پزشکش و شرایطی که داره شیاف رو استفاده میکنه کاری به پسر و دختر نداره 

ترشح هم تا زمانیکه علائمی مثل تغییر رنگ ترشح و سوزش و خارش نداشته باشی اشکالی نداره، تو بارداری ترشحات طبیعیه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏