2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046354 بازدید | 684509 پست
قرار نیست که به همه عالم و آدم توضیح بدی .این چیزیه بین خودت و شوهرت. مثل این میمونه که اقدام طبیعی ...

نه میفهمم

البته اینم بگم دوتا بارداری طبیعی داشتم 

یه بچه هم دارم بعد از سقط بچه دوم افسردگی گرفتم و مدام منتظر بودم دوباره بچه دار شم تا فراموش بشه برام تا الان که ۶ سال گذشت و کارم به ivf کشیده شد 

هم سنم داره میگذره دیگه فرصت ندارم هم منو همسرم مینور هستیم 

این جنین ها رو هم با کلی هزینه و pgs برامون موند 

واقعا همه ی فامیل و اشنا شرایط منو میدونن که بعد سقط چقدر اذیت شدم و عاشق بچه هستم برای همین همه پیگیر کارام هستن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فعلا که هنوز هیچی مشخص نیست دختر.چیزی نیست که بخوای بهشون توضیح بدی.بعدش هم فرضا که روز چهارده منفی ...

برات دعا میکنم 

الهی خدا دلت رو شاد کنه 

با حرفات آرومم کردی 🌹🌹🌹🌹

بچه ها چیزی به اسم افسردگی بارداری داریم؟ من از روزی که باردار شدم روزی نیست گریه نکنم خیلی حالم بد ...

عزيزم دكتر صفارزاده كدوم مركز انتقال ميده ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
فدای تو عزیزدلم.خودتم مثبتی.مطمئنم.آخه روز ده کی بی بی میذاره که تو گذاشتی.انشالله دوشنبه بخاطر ماما ...

عزیزم رفتی ازمایش بیا خبر بدههههه 

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏
بچه هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هر کی میدونه جوابمو بده من حدود سه چهار  روزه بجا ...

عزيزم شياف ١٠٠ چه ماركي گذاشتي ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه هیچی فقط گرفتگی خفیف جایی که جنین بود

عزیزدلممممم 

خیلی خوشحالم برات 

همیشه و تمام مدت تودفکرت بودم 

سری قبل انتقالمون باهم تو ی روز بود 

این سری هم تقریبا تاریخاش نزدیک هم بود 🥰🥰

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
آره انشالله که مثبت میشی بتام ۱۸۶ بود  دکتر گفت تکرار آزمایش نمیخواد دیگه

مبارکت باشه عزیزم انشاالله صحیح سالم نی نی بدنیا بیاری ببخشید روز چند انتقال بی بی چک گذاشتین و روز چند آزمایش مثبت شد

سلام بچه ها خوب هستین ؟

بچه ها من روری ۳ تا شیافت پروژسترون 

با دوتا امپول پروژسترون میزنم 

حالا مشکلی با امپول ها ندارم 

ولی شیافت ها واژینال ک میزنم لک میبینم 

مقعدی ک میزنم فقط سوزش شدید دارم و همینجور حالت دفع 

خیلی خیییلی اذیت شدم 😭😭😭

کسی بوده مثل من ؟

خیلی میترسم ...اخه ناخوداگاه فقط مجبور میشم زور بزنم 

میگم نکنه برای بچه اتفاقی بیوفته😭😭😭😭

@زینبی_بابا    

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
خخخ چشم اگرنازبکشه دیگه,این همش رومخ منه,میگه توبچه میخوای دیگه.ازامروزم برام سیتروتایدهم دادن سه تا ...

گلم امپول سترو رو چقدر خريدي

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
عزیزدلممممم  خیلی خوشحالم برات  همیشه و تمام مدت تودفکرت بودم  سری قبل انتقالمون ب ...

ممنون عزیزم

کی انتقال دادی؟انشالله بشه من فقط به خدا التماس میکنم برام بمونه چون از لحاظ مالی و روحی کمرمون شکست واقعا