2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046197 بازدید | 684503 پست
عزیزم من همون رویان انجام دادم،چون واسه من اشتباه نشده تا حالا چیزی، ولی یادمه دکترم گفت اگر بیرون ر ...

زينب جون اونوقت شما مجبور شدي سل فري بدي؟!اگه آره اونو كجا انجام دادي؟ غربالگري دوم رو كجا؟! 

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو فقط همون یه بیبی چکو زدی؟مارکش چی بود؟

اره دیگه جرات نمیکنم ولی امروز میخاستم بزنم اما نمیزنم دیگه میرم ازمایش یادم نیس ازون صورتی ها بود مدیکور فک کنم اسمش 

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏
انشالله که ازمایشم مثبت بشه داشتم گریه میکردم تا حالا😐مارکش ایندفعه واندکتد یه همچین چیزه شوهرم می ...

عزیزم حتما مثبته.مال من یه هاله کمرنگ افتاد و آزمایشم به لطف خدا مثبت شد

چطوری تحمل میکنی؟اگه داری تو خونه بزن. کی میری آزمایش؟امروز؟

من که زدم حالم گرفته شد تو چطور تا الان نشستی نه بیبی زدی نه ازمایش میری من دوشنبه احتمالا برم ازمایش 

من که زدم حالم گرفته شد تو چطور تا الان نشستی نه بیبی زدی نه ازمایش میری من دوشنبه احتمالا برم ازمای ...

میدونم بزنم باز منفی میشه برا چی بزنم دیگه بمونه برم از بلکه فرجی شد 

عزیزم به نظر میاد دوز آسپرين و انوکسا برات زیاد هست  حتما برو دکتر تغییر بده برات پس اگر مستع ...

سلام زینب جان فشار اعصبی هم تاثیری داره از دیشب برای یکی از اطرافیان مشکلی پیش اومده ازدیشب حالم بده خیلی میترسم

دلتنگم برای کسی که مدت هاست بی آن که باشد هر لحظه زندگی اش کرده ام ♾
باشه برو انشالله با خبر مثبتی بیای  انشالله به حق امام حسین مثبت میشی حتما

فدای تو عزیزدلم.خودتم مثبتی.مطمئنم.آخه روز ده کی بی بی میذاره که تو گذاشتی.انشالله دوشنبه بخاطر مامان شدنت جشن میگیریم😍😍😍😍