2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
اخه نگاه يکي دوستام ي سال پيش يا بيشتر پانکچر کرده ازش پرسيدم براش گونال يا سينال کدوم نوشت گفت من ا ...

درسته دیگه گلم گنادوپين با گونادوتروپین فرق داره

حالا اینکه گنادوپین عینا همون گونال باشه رو نمیدونم، ولی محرک تخمدان هست😉😉😉

سلام زینب جون،خوبی عزیزم؟🥰 یکشنبه باید برم غربالگری اول،که میشه ۱۲ هفته و ۵ روز. میخواستم بدونم ب ...

سلام بانو، به سلامتی 

گلم اتفاقا یه صبحانه جانانه بخور که بچه قشنگ تکون بخوره موقع سونو، آزمایش خون بعدش هم ناشتا بودن لازم نداره

واسه من طول سرویکس واژینال اندازه گرفت چون دقت بیشتری داره، ولی بعضیا شکمی اندازه میگیرن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم.فردا حتما میرم.کاش اسپرینو قطع کنه.اون روزی که اسپرینو میخورم خیلی بالا میارم.یه روز درمی ...

عزیزم احتمال زیاد باید اصلا قطع کنه 

چون همون معده رو نابود میکنه و باعث میشه خون بالا بیاری و بیشتر حالت بهم بخوره و بیفتی تو یه سیکل معیوب و... 

دقیقا منم قطع که کردم یه مدت بعدش روند خوب شدنم شروع شد

میگم که این دفعه نمی دونم چه بلایی سرم اومده که ولم کنن فردا آزمایشم نمی رم.در اصل سه شنبه باید می ر ...

الهی عزیزم 😢 😢 😢 😢 ان شاء الله به سلامتی طرحت با 9 ماه مرخصی بارداری تموم بشه🤲🤲🤲🤲

عزیزم احتمال زیاد باید اصلا قطع کنه  چون همون معده رو نابود میکنه و باعث میشه خون بالا بیاری و ...

وای اره .پریروز انقدر خون بالا اوردم.دقیقا احساس میکردم که معدم زخم شده..بارداری قبلیم اصلا هیچ دارویی نداشتم...ممنونم از راهنماییت ❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ممنون عزیزدلم ان شالله تیکر تک تکونو ببینممممم❤️😘

منم عاشق تیکرم، یادمه وقتی منتظر بودم، تیکر بقیه خیلی بهم امیدواری و انرژی مثبت میداد

الانم همین طور

ان شاالله که برای شما و همه تا آخرش به خوشی پیش بره

وای اره .پریروز انقدر خون بالا اوردم.دقیقا احساس میکردم که معدم زخم شده..بارداری قبلیم اصلا هیچ دارو ...

اون موقع سن کمی داشتی و جنین دختر برای همین تا آخرش حالت بهم می‌خورد ولی الان باید بهتر باشی نسبت به دفعه قبل، این آسپرین لعنتی نمیذاره

ان شاالله که زودتر کامل خوب بشی و از بارداریت لذت ببری

سلام خانما.خواهرم دیشب تخمک کشی داشته ۵تا تخمک داشته که هرپنج تا خداروشکر گرفته شنبه انتقال داره .با ...

سلام عزیزم، به سلامتی 😍 😍 😍 

گلم تجربه من از 6 _7 سال ناباروري اینه که قبل و بعد از انتقال هیچ فرقی نکنه چون تعادل بدن بهم میریزه 

تو شرایط خواهر شما بهترین کار اینه که هیچ کار نکنن

استراحت هم اصلا توصیه نمیشه چون ضرر داره

فقط تا میتونه آب و مایعات زیاد مصرف کنه

میوه و سبزیجات تازه 

دوری از تقلید برای غذا خوردن مثلا افراط در سردی و گرمی یا شیرسویا و نشاسته و... هر چی شنید عمل نکنه

اینا رو بارها با دلیل توضیح دادم گلی

فقط نزدیکی ممنوع هست و بلند کردن چیز سنگین 

به من چرا ندادن پس روش دکتر من کلا فرق داره 

عزیزم روش ها فرق داره، و اغلب بیمارهای یزد و دکتر رستمی این جور هستن 

تو رو خدا با پرسیدن داروهای این و اون و مقایسه خودت این قدر به خودت استرس نده گلی، پروتکل های درمانی تعدادش و تنوعش زیاده، خیالت راحت دکترت میدونه چی کار داره میکنه

منم واسه انتقال hcg نداشتم، آمپول هم گفتم با شیاف برابری می‌کنه، دیگه همون شیاف رو انتخاب کردم، اصلا هم با بقیه مقایسه نکردم، و نگفتم حالا چون آمپول تزریقی هست پس حتما بهتره و...